مقاله تولید آزمایشگاهی عصاره از ضایعات چای به همراه ۸- هیدروکسی کینولین سولفات و ریفامپسین بر عمر پس از برداشت گل شاخه بریده داودی خوشه ای Denderanthem grandiflorum L. cv. Purple


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید آزمایشگاهی عصاره از ضایعات چای به همراه ۸- هیدروکسی کینولین سولفات و ریفامپسین بر عمر پس از برداشت گل شاخه بریده داودی خوشه ای Denderanthem grandiflorum L. cv. Purple دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید آزمایشگاهی عصاره از ضایعات چای به همراه ۸- هیدروکسی کینولین سولفات و ریفامپسین بر عمر پس از برداشت گل شاخه بریده داودی خوشه ای Denderanthem grandiflorum L. cv. Purple  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید آزمایشگاهی عصاره از ضایعات چای به همراه ۸- هیدروکسی کینولین سولفات و ریفامپسین بر عمر پس از برداشت گل شاخه بریده داودی خوشه ای Denderanthem grandiflorum L. cv. Purple،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید آزمایشگاهی عصاره از ضایعات چای به همراه ۸- هیدروکسی کینولین سولفات و ریفامپسین بر عمر پس از برداشت گل شاخه بریده داودی خوشه ای Denderanthem grandiflorum L. cv. Purple :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
حفظ کیفیت و دوام گل های بریده یکی از مسائل مهم صنعت تولید گل و گیاه به ویژه در زمینه گل های شاخه بریده می باشد و مهمترین مشکل داودی به عنوان یکی از با ارزش ترین گل های شاخه بریده، نگهداری پس از برداشت آن می باشد. لذا به منظور معرفی بهترین تیمار جهت افزایش طول عمر و حفظ کیفیت از نظراقتصادی بر روی داودی خوشه ای )رقم بنفش( آزمایشی بر پایه طرح کاملا تصادفی به صورت تیمار پالس با سه فاکتور عصاره چای با غلظت های ) ۵,۱۰,۲۰,۴۰,درصد۸ هیدروکسی کینولین سولفات با غلظت های ) ۱۰۰و۱۰۰و۴۰۰ میلی گرم در لیتر ( و آنتی بیوتیک ریفامپسین با غلظت های ) ۱۰۰و۲۰۰و۴۰۰ میلی گرم درلیتر درسه تکرار مورد آزمون قرار گرفت. نتایج نشان داد که تیمار ۲۱ درصد عصاره چای و ۱۱۱ میلی گرم در لیتر ۸ هیدروکسی کینولین سولفات بالاترین عمرگلجایی، پروتئین گلبرگ، کلروفیل کل، جذب آب، کاروتنوئید گلبرگ و کمترین میزان لیپید پراکسیداسیون )مالون دی آلدئید( را نشان دادند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.