مقاله بهینه سازی مصرف انرژی گوجه فرنگی گلخانه ای در استان خوزستان با استفاده از تحلیل پوششی داده ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی مصرف انرژی گوجه فرنگی گلخانه ای در استان خوزستان با استفاده از تحلیل پوششی داده ها دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی مصرف انرژی گوجه فرنگی گلخانه ای در استان خوزستان با استفاده از تحلیل پوششی داده ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی مصرف انرژی گوجه فرنگی گلخانه ای در استان خوزستان با استفاده از تحلیل پوششی داده ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی مصرف انرژی گوجه فرنگی گلخانه ای در استان خوزستان با استفاده از تحلیل پوششی داده ها :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
بخش کشاورزی به عنوان مهمترین تولیدکننده موادغذایی نه تنها مصرف کننده انرژی است بلکه مهمترین عرضه کننده انرژی به صورت بیولوژی نیزمحسوب میشود. هدف از این تحقیق مقایسه الگوی مصرف انرژی و تحلیل آن در تولید گوجه فرنگی در استان خوزستان میباشد.اطلاعات موردنیاز از طریق مصاحبه حضوری باکشاورزان در استان بدست آمده است.ازآنجا که تعداد واحدهای تصمیم گیرنده باید تقریبأ ۳ برابر تعداد مجموع پارامترهای ورودی و پارامترهای خروجی باشد، بنابراین تقریبأ تمامی واحدهای گلخانهای فعال منطقه مورد بررسی قرار گرفت. نهادههای مورد بررسی شامل نیروی کارگری، ماشینها و تجهیزات، سوخت دیزل، سموم شیمیایی، کودهای شیمیایی و حیوانی، الکتریسیته و آب بود.نتایج این تحقیق نشان داد که کل انرژی ورودی برای تولید گوجه فرنگی گلخانهای حدود۳/ ۶۲۶۴۵۴۳۹ مگاژول بوده و در تولید گوجه فرنگی سوخت دیزل و الکتریسیته مهمترین نهاده های مصرف کننده انرژی بودند. همچنین نسبت انرژی در تولید گوجه فرنگی ۱۴/. به دست آمد. با استفاده از تکنیک تحلیل پوششی دادهها کارایی کشاورزان از لحاظ مصرف انرژی مورد بررسی قرار گرفت و نتایج نشان داد که کارایی فنی در تولید گوجه فرنگی ۹۱۵/. بوده و حدود ۳۶% از تولیدکنندگان محصول گوجه فرنگی از لحاظ مصرف انرژی کارا بودند. نتایج نشان داد که با رعایت توصیه های تحلیل پوششی داده ها میتوان تا ۱۳/۵% از کل انرژیهای ورودی برای گوجه فرنگی را ذخیره کرد. کارایی فنی خالص و کارایی مقیاس برای گوجه فرنگی برابر ۹۴۳/.و ۹۷/. بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.