مقاله بررسی اثر کلاتهای EDTA و اسید سیتریک بر برخی از پارامترهای رشدی سه رقم ذرتZea mays L. در یک خاک آلوده به مس و روی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کلاتهای EDTA و اسید سیتریک بر برخی از پارامترهای رشدی سه رقم ذرتZea mays L. در یک خاک آلوده به مس و روی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کلاتهای EDTA و اسید سیتریک بر برخی از پارامترهای رشدی سه رقم ذرتZea mays L. در یک خاک آلوده به مس و روی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کلاتهای EDTA و اسید سیتریک بر برخی از پارامترهای رشدی سه رقم ذرتZea mays L. در یک خاک آلوده به مس و روی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کلاتهای EDTA و اسید سیتریک بر برخی از پارامترهای رشدی سه رقم ذرتZea mays L. در یک خاک آلوده به مس و روی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
تاثیر کاربرد کلاتهایEDTAو اسید سیتریک در سه غلظت صفر ۰/۷۵و۱/۵ میلیمول بر کیلوگرم بر شاخص کلروفیل برگ و سایر پارامترهای رشدی مانند طول ساقه، قطر ساقه، تعداد برگ و وزن تر اندام هوایی در سه رقم ذرت سینگلکراس۷۰۴ ، تریویکراس ۶۴۷ و سینگلکراس ۶۷۷ به صورت یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که کاربرد خاکی هر دو کلاتور باعث کاهش معنیدار شاخص کلروفیل برگ و پارامترهایرشدی به جز تعداد برگ در گیاهان تحت تاثیر تیمارها در مقایسه با گیاهان شاهد شد. بهطوریکه بیشترین تعداد برگ مربوط به رقم تریویکراس ۶۴۷ تحت تیمار۱/۵میلیمولار اسید سیتریک و همچنین بیشترین میزان ارتفاع ساقه و کلروفیل نیز مربوط به رقم تریویکراس ۶۴۷ در غلظت صفر بود. بیشترین قطر ساقه و وزنتر اندامهوایی نیز تحت تاثیر کلات اسید سیتریک در غلظت صفر بدست آمد. در مجموع کلاتور اسیدسیتریک تاثیر کمتری در کاهش میزان پارامترهای رشد ذرت نسبت بهEDTA داشت. تنها در پارامتر ارتفاع ساقه کلاتورEDTAتاثیر کمتری در کاهش این فاکتور نسبت به اسید- سیتریک داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.