مقاله خطرات ناشی از ماندگاری آفت کش ها در محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خطرات ناشی از ماندگاری آفت کش ها در محصولات کشاورزی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خطرات ناشی از ماندگاری آفت کش ها در محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خطرات ناشی از ماندگاری آفت کش ها در محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خطرات ناشی از ماندگاری آفت کش ها در محصولات کشاورزی :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
با افزایش جمعیت،محدودیت منابع، لزوم تنوع فرآورده های کشاورزی و افزایش کیفیت؛افزایش برداشت از واحد سطح مواد غذایی تبدیل به یک ضرورت شده است. استفاده از آفت کش ها جهت افزایش بازدهی و مقابله با محدود کننده های رشد طبیعی گیاهان، شامل؛حشره کش، قارچ کش، موش کش، کنه کش، علف کش و فومیگانت ها با ساختار شیمیایی؛ ارگانوکلره، ارگانو فسفره، کاربامات ها، پیرو تروئید ها و آفت کش های زیستی،پس از گذشت زمان اندک از کاربردشان بنابر نتایج پژوهش ها باقی مانده برخی ازآنها( mrl )در محصولات کشاورزی بیش از حدود استاندارد تعیین شده بوده که با و ورود به زنجیره غذایی و تجمع زیستی آنها، برای سلامتی انسان، دام و موجودات زنده سمی و بعضاکشنده و برای محیط غیر زنده آسیب زا هستند که جهت کاهش مصرف آفت کش ها میتوان روش مدیریت تلفیقی، عملیات خوب کشاورزی و کشاورزی ارگانیک را به کار برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.