مقاله کشاورزی و محیط زیست کودهای فسفره و آلودگی کادمیم حاصل از آن در اراضی کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کشاورزی و محیط زیست کودهای فسفره و آلودگی کادمیم حاصل از آن در اراضی کشاورزی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کشاورزی و محیط زیست کودهای فسفره و آلودگی کادمیم حاصل از آن در اراضی کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کشاورزی و محیط زیست کودهای فسفره و آلودگی کادمیم حاصل از آن در اراضی کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کشاورزی و محیط زیست کودهای فسفره و آلودگی کادمیم حاصل از آن در اراضی کشاورزی :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
مسئله نگران کننده دیگر ناشی از مصرف کودهای فسفره وجود کادمیم و برخی فلزات سنگین دیگر نظیر نیکل، سرب و جیوه می باشد. در سالیان اخیر به دنبال تغییرات بنیادی در میزان مجاز کادمیم در محیط زیست،تقاضا برای کودهای فسفره عاری از کادمیم و یا با میزان کم این عنصر افزایش یافته است. بنابر گزارشهای موجود تولید کودهای فسفره در سال ۱۹۹۵ در سطح ۴۰ کشور تا حدود ۱۳۱ میلیون تن بوده است که با فرض مقدار متوسط کادمیم ۲۰ میلی گرم در کیلوگرم بالغ بر ۲۶۰۰ تن کادمیم تنها در اراضی کشاورزی تخلیه شده است. کادمیم عنصری است که برای انسان و گیاه ضروری نمی باشد و در زنجیره غذایی تجمع می یابد. این عنصر معمولاً توسط ریشه گیاه جذب گردیده و با کندی خاصی وارد ساقه و برگها می شود و انتقال آن ازبرگها به میوه بسیار ناچیز می باشد. حداکثر مجاز کادمیم در محصولات کشاورزی ۰/۱ میلی گرم در کیلوگرم گزارش شده و در هیچیک از محصولات کشاورزی نباید این مقدار بیشتر از حد مجاز باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.