مقاله بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس دو گونه دارویی مرزه بختیاری و مرزه سهندی در مراحل گلدهی کاشته شده در شرایط مزرعه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس دو گونه دارویی مرزه بختیاری و مرزه سهندی در مراحل گلدهی کاشته شده در شرایط مزرعه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس دو گونه دارویی مرزه بختیاری و مرزه سهندی در مراحل گلدهی کاشته شده در شرایط مزرعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس دو گونه دارویی مرزه بختیاری و مرزه سهندی در مراحل گلدهی کاشته شده در شرایط مزرعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس دو گونه دارویی مرزه بختیاری و مرزه سهندی در مراحل گلدهی کاشته شده در شرایط مزرعه :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
جنس Satureja با نام فارسی مرزه، در ایران ۱۶ گونه گیاه علفی یک ساله و چند ساله دارد که ۱۱ گونه از آنها انحصاری هستند. در این پژوهش سر شاخه گلدار گونه مرزه بختیاری و مرزه سهندی کاشته شده در سایت گیاهان دارویی واقع در دانشگاهآزاد اسلامی واحد استهبان در استان فارس در مرحله گلدهی کامل برداشت شدند. پس از خشک شدن در محیط آزمایشگاه، به روش تقطیر با آب مورد اسانس گیری قرار گرفتند. ترکیبهای تشکیل دهنده اسانسها با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازیمتصل به طیف سنج جرمی ) GC/MS ( محاسبه و اندیس بازداری مورد شناسایی قرار گرفت. چهل و دو ترکیب در اسانس گیاه دارویی مرزه بختیاری شناسایی شد که در مجموع۹۹/۸۳درصداسانس را تشکیل دادند. ترکیبات عمده به ترتیب میزان اجزاء عبارت است از پارا سیمن۵/۰۰درصدگاما ترپینن ۶/۹۲درصدلینالول ۴/۰۹ درصدبورنئول ۳/۶۴درصدتیمول ۱۲/۰۰درصدکارواکرول ۵۴/۹۵درصدو ای – کاریوفیلن ۲/۶۵درصد میباشند. سی و سه ترکیب در اسانس گیاه دارویی مرزه سهندی شناسایی شد که درمجموع ۹۸/۷۲درصداسانس را تشکیل میدادند. ترکیبات عمده به ترتیب میزان اجزاء عبارت است از میرسن ۲/۱۲درصد پارا سیمن ۳۴/۳۳درصد گاما ترپینن ۱۷/۷۵درصد تیمول ۲۸/۷۶درصد بتاکاریوفیلن ۲/۲۶درصد بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.