مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی گیاه دارویی کاکوتی چند ساله (Ziziphora clinopodioides lam) در شرایط زراعی کم نهاده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی گیاه دارویی کاکوتی چند ساله (Ziziphora clinopodioides lam) در شرایط زراعی کم نهاده دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی گیاه دارویی کاکوتی چند ساله (Ziziphora clinopodioides lam) در شرایط زراعی کم نهاده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی گیاه دارویی کاکوتی چند ساله (Ziziphora clinopodioides lam) در شرایط زراعی کم نهاده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی گیاه دارویی کاکوتی چند ساله (Ziziphora clinopodioides lam) در شرایط زراعی کم نهاده :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
به منظور مطالعه ویژگی‌های رشد و عملکرد بیولوژیکی و بذر گیاه دارویی کاکوتی چند ساله (ziziphora clinopodioides lam) در واکنش به کود دامی و آبیاری در شرایط زراعی کم نهاده آزمایشی در قالب اسپلیت پلات بر پایه بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد در دو سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ و ۹۲-۱۳۹۱ اجرا شد. فاکتورهای مورد مطالعه در این آزمایش شامل سه حجم آبیاری (۱، ۲ و ۳ هزار متر مکعب در هکتار) به عنوان فاکتور اصلی و سه سطح کود گاوی کاملاً پوسیه نتایج نشان داد که کود دامی و حجم آبیاری تأثیر معنی‌داری روی ارتفاع، قطر کانوپی، در سال اول نداشتند، اما در سال دوم و در هر دو چین افزایش حجم آبیاری بر خصوصیات مورد بررسی معنی‌دار (>p0/05) بود. بالاترین ارتفاع در سال دوم در چین اول و دوم برای حجم ۳۰۰۰ متر مکعب در هکتار به ترتیب با ۲۰/۲۷ و ۲۵/۲۶ سانتی‌متر به دست آمد. با کاهش حجم ابیاری از ۳۰۰۰ به ۱۰۰۰ متر مکعب ارتفاع در سال دوم برای چین اول و دوم به ترتیب برابر با ۱۵ و ۳۰ درصد اهش یافت. اثر متقابل حجم ابیاری و مقادیر مختلف کود دامی بر خصوصیات مورد مطالعه در سال دوم در هر دو چین معنی‌دار بود (>p0/05) بود. بیشترین ارتنفاع در چین‌های اول و دوم در سال دوم آزمایش حاصل کاربرد ۳۰۰۰ متر مکعب آب در هکتار و ۱۰ تن در هکتار کود دامی به ترتیب با ۴۳/۲۹ و ۲۳/۲۵ سانتی‌متر بود. رشد و عملکرد گیاه در سال دوم به دلیل استقرار مناسب و هم‌چنین دسترس بیشتر به عناصر و مواد غذایی نسبت به سال اول بالاتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.