مقاله استراتژی قابلیت‌های اقتصادی و اجتماعی حوزه آبخیز کلگه برم زیلایی شهرستان بویر احمد با بهره‌گیری از روش SPWT


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استراتژی قابلیت‌های اقتصادی و اجتماعی حوزه آبخیز کلگه برم زیلایی شهرستان بویر احمد با بهره‌گیری از روش SPWT دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استراتژی قابلیت‌های اقتصادی و اجتماعی حوزه آبخیز کلگه برم زیلایی شهرستان بویر احمد با بهره‌گیری از روش SPWT  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استراتژی قابلیت‌های اقتصادی و اجتماعی حوزه آبخیز کلگه برم زیلایی شهرستان بویر احمد با بهره‌گیری از روش SPWT،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استراتژی قابلیت‌های اقتصادی و اجتماعی حوزه آبخیز کلگه برم زیلایی شهرستان بویر احمد با بهره‌گیری از روش SPWT :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
یکی از مسائل بسیار مهم و اساسی که امروزه اکثر کشورهای با آن مواجه بوده و هستند، محدودیت منابع آب و خاک و استفاده بی‌رویه و نامطلوب از این منابع و تخریب محیط زیست به دست انسان‌ها می‌باشد. ابخیزداری به فرایند تنظیم و اجرای مقدماتی برای اداره‌ی منابع یک آبخیز با هدف فراهم آوردن خدمات و محصولات، بدون آسیب رساندن به منابع خاک و آب، تعریف شده است و در برنامه‌های آبخیزداری معمولاً بایستی عوامل اجتماعی، اقتصادی و سازمانی موثر در داخل و خارج آبخیز را نیز در نظر گرفت (شنگ ،ه ۱۴۳۷۶: ۲۴) . به دلیل پیچیدگی و چند بعدی بودن اکوسیستم‌ها و برخورداری از تأثیرات بلندمدت، تلفیق سیستم‌های ابخیز با سیستم‌های اقتصادی – اجتماعی رایج در یک منطقه و دخیل بودن عوامل انسانی به عنوان یکی از مهم‌ترین مؤلفه ها در سیستم‌های اقتصادی – اجتماعی رایج در یک منطقه و دخیل بودن عوامل انسانی به عنوان یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌ها در بهره‌برداری و حفاظت از حو زه‌ی آبخیز، مدیریت ابخیزها نیازمند تدوین و اجرای فعالیت‌ها و برنامه هایی است تا بتوان از نظریات و بازخوردهای ذی‌نفعان در مراحل مختلف طراحی، تدوین و اجرای طرح استفاده کرد (al,2008voinovet). از طرفی دیگر وجود تفکر سیستمی به موضوع آب، خاک و رابطه آن‌ها با فعالیت‌های و اجتماعی بهره‌برداران از جمله ضروری‌ترین اقدام در طرح‌های آبخیزداری به حساب می‌آید. (صالحی، ۱۳۸۱).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.