مقاله انکپسوله کردن باکتری‌های پروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انکپسوله کردن باکتری‌های پروبیوتیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انکپسوله کردن باکتری‌های پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انکپسوله کردن باکتری‌های پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انکپسوله کردن باکتری‌های پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
درک نیازهای اساسی، ارزش و بینش مصرف‌کننده کلید توسعه محصولات جدید مخصوصاً غذاهای عملکردی است، به این معنی که مصرف‌کننده باید مزایای سلامت بخشی غذا را درک کند. مصرف باکتری پروبیوتیک از طریق محصولات غذایی یک ایده جهت پایدار کردن بالانس میکروفلور روده است. افزودن پروبیوتیک ها به محصولات غذایی یک روش طبیعی افزایش عملکردی این محصولات است. پروبیوتیک‌ها به صورت میکروارگانیسم‌های زنده‌ای تعریف می‌شوند که وقتی به میزان کافی تکثیر می‌شوند سبب ایجاد اثرات مفید سلامت‌بخشی بر میزبان می‌شوند. باکتری‌های اسیدلاکتیک، پروبیوتیک های معروفی هستند که هنگامی که به مقدار زیادی در تهیه غذاها استفاده می‌شود قادر به زنده ماندن در هنگام عبور از دستگاه گوارش و چسبیده به سلول‌های روده جهت کمک به تعادل روده هستند. ولی به شرایط اسیدی معده که PH آن‌کمتر از ۲ است بسیار حساس هستند.انکپسولاسیون فرایند پوشش مداوم در اطراف یک ماتریکس داخلی است که این ماترکیس در داخل دیوار کپسول به عنوان یک هسته محصول می‌شود.انکپسولاسیون با پروتئین‌های ژل شده توسط رنین، انکپسولاسیون با پروتئین‌های آب پنیر ژل شده، انکپسولاسیون پریبیوتیک ها صورت می‌گیرد که مهمترین آن استفاده از آلژینات نشاسته می‌باشد در مطالعه اخیر پیشنهاد گردیده است تا از روش‌های مختلفی از جمله انکپسولاسیون این باکتری‌ها جهت افزایش رشد و زنده‌مانی‌شان استفاده شود. نتایج نشان داده است که باکتری‌های پروبیوتیک انکپسوله شده در روده به آرامی آزاد شده و تعداد این باکتری‌های انکپسوله شده در روده نسبت به باکتر‌های پروبیوتیک آزاد افزایش قابل توجهی داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.