مقاله افزایش انبارمانی قارچ دکمهای با استفاده از خواص آنتیاکسیدانی اسانسگیاه دارویی پونه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله افزایش انبارمانی قارچ دکمهای با استفاده از خواص آنتیاکسیدانی اسانسگیاه دارویی پونه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله افزایش انبارمانی قارچ دکمهای با استفاده از خواص آنتیاکسیدانی اسانسگیاه دارویی پونه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش انبارمانی قارچ دکمهای با استفاده از خواص آنتیاکسیدانی اسانسگیاه دارویی پونه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله افزایش انبارمانی قارچ دکمهای با استفاده از خواص آنتیاکسیدانی اسانسگیاه دارویی پونه :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
قارچ دکمهای از جمله محصولات باغبانی میباشد که عدم وجود لایه کوتیکولی در این محصول آن را در برابر عوامل میکروبی حساستر میکند و عمر انبارمانی آن را کاهش میدهد. بنابراین در این تحقیق اثر غلظتهای ۰، ۲۵۰، ۵۰۰، ۷۵۰ و ۱۰۰۰ پیپیام اسانس گیاه پونه بصورت استفاده بر روی دیسکهای کاغذی در داخل ظرفهای بستهبندی بر روی برخی خواص کیفی و ارگانولپتیکی قارچ دکمهای در طی ۷ و ۱۴ روز انبارمانی در دمای (فرمول در متن اصلی مقاله) یخچال در قالب طرح کاملاً تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت اسانس، باز شدن کلاهک و میزان قهوهای شدن کاهش یافت و سفتی، اسیدیته و مواد جامد محلول نمونهها افزایش یافت. در بیشتر موارد غلظت ۱۰۰۰ پیپیام بهتر از غلظتهای دیگر باعث بهبود کیفیت نمونهها شد. بررسی نتایج حاصل از آزمون حسی نشان داد که افزایش غلظت اسانس باعث افزایش و سپس کاهش مقبولیت نمونهها و بازارپسندی آنها شد. در بین غلظتهای مختلف اسانس، غلظت ۱۰۰۰ پیپیام دارای بهترین رنگ و ۷۵۰ پیپیام دارای بیشترین مقبولیت از سوی گروه ارزیاب بود. غلظت ۱۰۰۰ پیپیام اسانس به دلیل ایجاد تغییر طعم زیاد به دلیل غلظت بالا داریا مقبولیت از سوی گروه ارزیاب بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.