مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و متابولیت های ثانویه نعنا فلفلیMentha piperita تحت تاثیر سالسیلیک اسید و متیل جاسمونات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و متابولیت های ثانویه نعنا فلفلیMentha piperita تحت تاثیر سالسیلیک اسید و متیل جاسمونات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و متابولیت های ثانویه نعنا فلفلیMentha piperita تحت تاثیر سالسیلیک اسید و متیل جاسمونات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و متابولیت های ثانویه نعنا فلفلیMentha piperita تحت تاثیر سالسیلیک اسید و متیل جاسمونات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و متابولیت های ثانویه نعنا فلفلیMentha piperita تحت تاثیر سالسیلیک اسید و متیل جاسمونات :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
دراین پژوهش به بررسی تاثیرسالسیلیک اسید و متل جاسمونات برمتابولیت های ثانویه و همچنین اثرانتی اکسیدانی و ضدرادیکالی گیاه نعنافلفلی L Mentha piperita پرداخته شد این گیاه قبل ازگلدهی بامحرکهای رشد سالسیلیک اسید ومتیل جاسمونات با غلظت های ۱۰۰و۵۰ میکرومولارتیمارشدند ابتدا ۳روز باسالسیلیک اسید سپس ۳ روز با متیل جاسمونات موردتیمار قرارگرفتندمیزان محتوای فنلی و فلاونوئیدی تام به روش اسپکتروفتومتری صورت گرفت و درنهایت فعالیت انتیاکسیدانی عصاره گیاه درغلظت های مختلف با استفاده ازروش مهاررادیکال ازاد ۲و۲ دی فنییل ۱-پیکریل هیدرازیل DPPH اندازه گیری شد تجزیه وتحلیل داده ها با نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ و روش ازمون انالیز واریانس انجام شد همچنین میزان ترکیبات فنلی حاصل ازعصاره متانولی برحسب میلی گرم های گالیک اسید برگرم نمونه به ترتیب درشاهد با آب شاهد با الکل تیمار ۵۰میکرومولار و تیمار ۱۰۰میکرومولار ۲۰۰و۳۰۰و۲۰۵و۲۶۵ بوده و میزان ترکیبات فلاونوئید تامعصاره متانولی برحسب میلی گرم های کوئرستین به ترتیب ۱۱۶و۷۹و۱۸و۲۴ و غلظت مهار۵۰درصد IC50 این عصاره ها به ترتیب ۱۳۸۲۲و۱۰۵۷۲و۱۴۴۹۷و۱۲۵۹۳ بودند میزان اسانس نیز بویژه درغلظت ۱۰۰میکرومولارافزایش یافت باکمک این دوالسیتور میتوان با ایجاداثرات تحریکی میزان ترکیبات فنلی و فلانوئیدی و همچنین فعالیت انتی اکسیدانی را افزایش داد بنابراین میتوان ازاین روش برای بهینه سازی و تولید بیشتر ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و افزایش اثرانتیاکسیدانی گیاه نعنا فلفلی استفاده نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.