مقاله بررسی تأثیر برخی عناصر ریزمغذی بر صفات مرفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم شیرودی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر برخی عناصر ریزمغذی بر صفات مرفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم شیرودی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر برخی عناصر ریزمغذی بر صفات مرفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم شیرودی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر برخی عناصر ریزمغذی بر صفات مرفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم شیرودی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر برخی عناصر ریزمغذی بر صفات مرفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم شیرودی :

تعداد صفحات:۲۷
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر برخی عناصر ریزمغذی بر صفات مرفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم شیرودی، در سال زراعی ۱۳۹۱ در مزرعه شهرستان عباس آباد مازندران، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در ۳ تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از مس در ۲ سطح به مقدار (۰ و ۵ و ۱۰ کیلوگرم سولفات منگنز در هکتار) بود. نتایج نشان داد حداکثر عملکرد دانه با مصرف ۵ کیلوگرم سولفات منگنز در هکتار به دست آمد که به خاطر افزایش تعداد برگ و کاهش تعداد پنجه نابارور و تعداد خوشه چه پوک در خوشه بود. مصرف ۱۰ کیلوگرم سولفات منیزیم در ه کتار موجب افزایش ۱۲/۹ درصدی عملکرد دانه نسبت به شاهد شد زیرا بیشترین تعداد کل پنجه در بوته و کمترین تعداد پنجه نابارور در بوته تحت همین تیمار حاصل گردید. مصرف ۲۰ کیلوگرم سولفات منیزیم در هکتار موجب افزایش ارتفاع بوته و تعداد خوشه در متر مربع شد. مصرف سولفات مس اثر معنی داری بر عملکرد دانه نداشت، ولی مصرف سولفات مس به میزان ۵ کیلوگرم در هکتار سبب افزایش شاخص برداشت، طول برگ پرچم، طول ساقه، تعداد و خوشه بیشتر در متر مربع و موجب کاهش تعداد خوشه چه پوک در خوشه شد. حداکثر عملکرد دانه تحت اثرات متقابل سه گانه برای شرایط بدون مصرف منگنز و مس و با مصرف ۲۰ کیلوگرم منیزیم در هکتار (۳۱۲/۵ گرم در متر مربع و حدود ۲۵/۶ درصد بیشتر از شاهد) بدست آمد و کمترین عملکرد دانه تحت تیمار بدون مصرف منگنز و با مصرف ۱۰ کیلوگرم منیزیم و ۵ کیلوگرم مس در ه کتار (۲۰۲/۲ گرم در متر مربع) حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.