مقاله بررسی فیتوشیمایی سه گونه Ferulago dorema aucheri bunium persicum angolata در استان کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فیتوشیمایی سه گونه Ferulago dorema aucheri bunium persicum angolata در استان کرمان دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فیتوشیمایی سه گونه Ferulago dorema aucheri bunium persicum angolata در استان کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فیتوشیمایی سه گونه Ferulago dorema aucheri bunium persicum angolata در استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فیتوشیمایی سه گونه Ferulago dorema aucheri bunium persicum angolata در استان کرمان :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
سه گونه‌ی زیره کرمانی bunium persicum، گیاه گارچی frullago angulata ، گیاه بیلهر یا اشترک dorema aucheri متعلق به خانواده چتریان در تابستان ۱۳۹۱ از ارتفاعات شهرستان بردسیر در استان کرمان، در مرحله میوه‌دهی جمع‌آوری و در سایه خشک شود. از گیاه bunium persicum, frullago angulata با روش تقطیر با آب توسط دستگاه کلونجر اسانس‌گیری به عمل آمد. ولی از گیاه dorema aucheri با استفاده از هگزان عصاره‌گیری شد. ترکیب‌های شیمیایی هر سه گیاهتوسط روش کروماتوگرافی گاز متصل به شناساگر طیف نگار جرمی (GC-MS) شناسایی شد. در عصاره dorema aucheri 9 ترکیب مشاهده شد که ۲۲/۹۸ کل ترکیب‌ها را شامل شده و ۱۶ ترکیب شناسایی شد که ۷۲/۹۵ از کل ترکیب‌ها را شامل شده و عمده‌ترین ترکیب‌های آن شامل: کومین آلدئید (۵۳/۲۰) گاما – ترپینن (۹۳/۲۳) ۳- کارن -۱۰- آل (۹۹/۲۷)، ۲- کارن -۱۰- آل (۴۹/۹)بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.