مقاله بررسی موانع و مشکلات کشاورزی ارگانیک از دیدگاهتولیدکنندگان محصولات ارگانیک (مطالعه موردی: شهرستانبوانات، استان فارس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی موانع و مشکلات کشاورزی ارگانیک از دیدگاهتولیدکنندگان محصولات ارگانیک (مطالعه موردی: شهرستانبوانات، استان فارس) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی موانع و مشکلات کشاورزی ارگانیک از دیدگاهتولیدکنندگان محصولات ارگانیک (مطالعه موردی: شهرستانبوانات، استان فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی موانع و مشکلات کشاورزی ارگانیک از دیدگاهتولیدکنندگان محصولات ارگانیک (مطالعه موردی: شهرستانبوانات، استان فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی موانع و مشکلات کشاورزی ارگانیک از دیدگاهتولیدکنندگان محصولات ارگانیک (مطالعه موردی: شهرستانبوانات، استان فارس) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
کشاورزی ارگانیک سامانه‌ای است که با تکیه بر منابع محلی و درون‌زاد به حفظ و حمایت از تعادل بوم‌شناختی تأکید دارد. حقایق و آمارهای دنیای کشاورزی ارگانیک حاکی است از آن است که حرکت کشاورزی ارگانیک در مسیر رشد و پویایی قرار گرفته است. این تقاضا به دلائل و انگیزه‌های مختلف از جمله نگرانی‌های بهداشتی در مورد وجود بقایای ماد شیمیایی از قبیل سموم و آفت‌کش‌ها در محصولات رایج رو به افزایش است. لذا هدف تحقیق حاضر بررسی موانع و مشکلات کشاورزی ارگانیک از دیدگاه تولیدکنندگان محصولات ارگانیک شهرستان بوانات می‌باشد. جامعه آماری مورد نظر را تمامی کشاورزان ارگانیک کار که ۸۶ نفر می‌باشند تشکیل می‌دهند که حجم نمونه‌ بااستفاده از فرمول کوکران ۷۰ نفر از تولیدکنندگان محصولات ارگانیک برآورد گردید. در این تحقیق از روش نمونه‌گیری تصادفی ساده استفاده شده، که برای گردآوری داده‌های مربوطه از پرسش‌نامه استفاده شد. سپس پرسش‌نامه‌های جمع‌آوری شده را با استفاده از روش T تک نمونه‌ای در نرم‌افزار SPSS تجزیه و تحلیل کردیم. هم‌چنین در بعد حمل و نقل و بازار، گویه (مکان‌های مناسب برای ذخیره این نوع محصولات وجود ندارد با میانگین ۴۳۵ و ضریب تغییرات ۱۵). در بعد نگرشی، گویه (سرمایه لازم برای این نوع کشت را ندارم چون ضرر می‌کنم با میانگین ۳۹۴ و ضریب تغییرات ۲۳).و در بعد حمایتی، گویه (کشاورزان خرده پا مانند ما سرمایه کمی برای تولید داریم با میانگین ۴۱۴ و ضریب تغییرات ۱۷). مهم‌ترین موانع و مشکلات کشاورزی ارگانیک از دیدگاه تولیدکنندگان محصولات ارگانیک می‌باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.