مقاله تغییرت میزان پروتئین و روغن گیاه دارویی شنبلیله تحت تأثیر تیمارهای متفاوت نیتروژن و مس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییرت میزان پروتئین و روغن گیاه دارویی شنبلیله تحت تأثیر تیمارهای متفاوت نیتروژن و مس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییرت میزان پروتئین و روغن گیاه دارویی شنبلیله تحت تأثیر تیمارهای متفاوت نیتروژن و مس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرت میزان پروتئین و روغن گیاه دارویی شنبلیله تحت تأثیر تیمارهای متفاوت نیتروژن و مس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییرت میزان پروتئین و روغن گیاه دارویی شنبلیله تحت تأثیر تیمارهای متفاوت نیتروژن و مس :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
ارزش غذایی گیاهان دارویی مانند شنبلیله به طور مستقیم با میزان پروتئین و کربوهیدارتهای محلول در آب و سایر عناصر غذایی قابل هضم و جذب ارتباط دارد. میزان پروتئین گیاهان که به عنوان یک ماده با ارزش در مقابل سلولز و فیبر میباشد. برگ شنبلیله از زمانهای قدیم تا امروز از نظر غذایی مهم بوده و مورد مصرف قرار گرفته است. شنبلیله گیاهی علفی است و برگ و بذرآن ارزش دارویی دارد. در ایران برگ های ان به صورت تازه و خشک مورد مصرف قرار میگیرد. این گیاه دارای ارزش غذایی بالایی است و مواد با ارزش چون کلسیم، فسفر،آهن، کاروتن و پروتئین در برگ شنبلیله وجود دارد. بذرهای شنبلیله حاوی موادی نظیر آلکالوئید، تریگونلین، کولین و ساپونینهای استروئیدی است شنبلیله در تثبیت نیتروژن نقش عمدهای دارد، لذا برای استفاده در تناوب کاشت مناسب است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.