مقاله تغییرت میزان پروتئین و روغن گیاه دارویی شنبلیله تحت تأثیر تیمارهای متفاوت نیتروژن و مس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرت میزان پروتئین و روغن گیاه دارویی شنبلیله تحت تأثیر تیمارهای متفاوت نیتروژن و مس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرت میزان پروتئین و روغن گیاه دارویی شنبلیله تحت تأثیر تیمارهای متفاوت نیتروژن و مس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرت میزان پروتئین و روغن گیاه دارویی شنبلیله تحت تأثیر تیمارهای متفاوت نیتروژن و مس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرت میزان پروتئین و روغن گیاه دارویی شنبلیله تحت تأثیر تیمارهای متفاوت نیتروژن و مس :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
ارزش غذایی گیاهان دارویی مانند شنبلیله به طور مستقیم با میزان پروتئین و کربوهیدارت‌های محلول در آب و سایر عناصر غذایی قابل هضم و جذب ارتباط دارد. میزان پروتئین گیاهان که به عنوان یک ماده با ارزش در مقابل سلولز و فیبر می‌باشد. برگ شنبلیله از زمان‌های قدیم تا امروز از نظر غذایی مهم بوده و مورد مصرف قرار گرفته است. شنبلیله گیاهی علفی است و برگ و بذرآن ارزش دارویی دارد. در ایران برگ های ان به صورت تازه و خشک مورد مصرف قرار می‌گیرد. این گیاه دارای ارزش غذایی بالایی است و مواد با ارزش چون کلسیم، فسفر،آهن، کاروتن و پروتئین در برگ شنبلیله وجود دارد. بذرهای شنبلیله حاوی موادی نظیر آلکالوئید، تریگونلین، کولین و ساپونین‌های استروئیدی است شنبلیله در تثبیت نیتروژن نقش عمده‌ای دارد، لذا برای استفاده در تناوب کاشت مناسب است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.