مقاله مطالعه مدیریت تلفیقی تلقیح مضاعف ریزوبیوم و تیوباسیلوس در سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد دانه لوبیا چشم بلبلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه مدیریت تلفیقی تلقیح مضاعف ریزوبیوم و تیوباسیلوس در سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد دانه لوبیا چشم بلبلی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه مدیریت تلفیقی تلقیح مضاعف ریزوبیوم و تیوباسیلوس در سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد دانه لوبیا چشم بلبلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه مدیریت تلفیقی تلقیح مضاعف ریزوبیوم و تیوباسیلوس در سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد دانه لوبیا چشم بلبلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه مدیریت تلفیقی تلقیح مضاعف ریزوبیوم و تیوباسیلوس در سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد دانه لوبیا چشم بلبلی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
تلقیح باکتری تثبیت کننده نیتروژن احتمال افزایش تولید دانه لوبیا چشم بلبلی را افزایش خواهد داد. افزایش قابلیت دسترسی گیاه به فسفر از طریق کوددهی و تلقیح ریزوبیوم، موجب افزایش تثبیت نیتروژن در لوبیا شده و عملکرد دانه افزایش می یابد. افزایش سطح نیتروژن باعث افزایش رشد رویشی، شاخص سطح برگ، فتوسنتز و در نهایت عملکرد بوته می گردد که نتیجه آن افزایش اندازه نهایی دانه می باشد. به منظور ارزیابی تأثیر تلقیقح ریزوبیوم و تیوباسیلوس و مصرف کود نیتروژن بر عملکرد دانه لوبیا چشم بلبلی آزمایشی بصورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۱ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود واقع در بسطام اجرا شد. بیشترین میزان عملکرد دانه متأثر از تیمار کود نیتروژن در سطح ۱۴۰ کیلوگرم در هکتار در شرایط تلقیح ریزوبیوم و عدم تلقیح تیوباسیلوس به میزان ۸۵۷ کیلوگرم در هکتار با افزایش ۵۱۲% نسبت به تیمار شاهد و کمترین میزان عملکرد دانه متأثر از تیمار کود نیتروژن در سطح ۱۴۰ کیلوگرم در هکتار در شرایط عدم تلقیح ریزوبیوم و تیوباسیلوس به مقدار ۱۴۰ کیلوگرم در هکتار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.