مقاله مطالعه و بررسی اثر نوع پوشش و نیز مقدار غلظت ذرات معلق برپدیده انسداد منافذ سطحی بستر حوضچه های تغذیه مصنوعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه و بررسی اثر نوع پوشش و نیز مقدار غلظت ذرات معلق برپدیده انسداد منافذ سطحی بستر حوضچه های تغذیه مصنوعی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه و بررسی اثر نوع پوشش و نیز مقدار غلظت ذرات معلق برپدیده انسداد منافذ سطحی بستر حوضچه های تغذیه مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و بررسی اثر نوع پوشش و نیز مقدار غلظت ذرات معلق برپدیده انسداد منافذ سطحی بستر حوضچه های تغذیه مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه و بررسی اثر نوع پوشش و نیز مقدار غلظت ذرات معلق برپدیده انسداد منافذ سطحی بستر حوضچه های تغذیه مصنوعی :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
یکی از راههای جبران بیلان منفی آبهای زیرزمینی، اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی بر روی رودخانه های فصلی و مسیلها می باشد. با عدم دقت کافی در طراحی، اجرا و همجنین بهره برداری، در سالهای ابتدایی بهره برداری از پروژه های تغذیه مصنوعی، شاهد رسوبگذاری مواد حمل شده (بویژه رسوبات ریزدانه) در محل اجرای پروژه خواهیم بود. رسوبات ته نشین شده (بویژه رسوبات ریزدانه) به مرور روی یکدیگر انباشته گشته، خلل و فرج خاک را اشغال نموده و از نفوذ پذیری استخرهای تغذیه می کاهند در نتیجه حجم مفید حوضچه ها، راندمان و عمر مفید پروژه به شدت کاهش می یابد. ضمناً مقداری از مواد معلق ریزدانه نیز می توانند از کف حوضجه های، راندمان و عمر مفید پروژه به شدت کاهش می یابد. ضمناً مقداری از مواد معلق ریزدانه نیز می توانند از کف حوضچه ها و از طریق خلل و فرج خاک به اعماق نفوذ کنند. در این تحقیق اثر استفاده از آب حاوی ذرات معلق ریزدانه (باغلظتهای ۰، ۳، ۶ و ۹ گرم بر لیتر) بر روی پوششهای مختلف (خاک بدون پوشش، پوشش ضایعات پنبه ای، پوشش شنی) و نیز عمقهای مختلف لایروبی بر تغییرات سرعت نفوذپذیری مورد مطالعه میدانی قرار گرفته است. نتایج نشان د اد که پوشش شنی بهتر از پوشش پنبه و نیز حالت بدون پوشش می تواند در تأخیر اندازی پدیده انسداد منافذ سطحی خاک بستر حوضچه های تغذیه عمل نماید. ضمناً مشخص گردید که لایروبی ۱۰ و حتی ۵ سانتیمتری سطحی خاک بستر کرتها می تواند در افزایش قابل توجه سرعت نفوذپذیری مؤثر باشد. که در این رابطه، روش لایروبی در پوشش شنی مناسبتر از پوشش پنبه و حالت بدون پوشش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.