مقاله تعیین اثر رطوبت در برخی خواص فیزیکی دانه جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین اثر رطوبت در برخی خواص فیزیکی دانه جو دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین اثر رطوبت در برخی خواص فیزیکی دانه جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین اثر رطوبت در برخی خواص فیزیکی دانه جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین اثر رطوبت در برخی خواص فیزیکی دانه جو :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
گیاه جو پس از گندم، ذرت و برنج چهارمین گیاه مهم در خانواده غلات به شمار می‌رود. هدف از این تحقیق تعیین اثر رطوبت به روی برخی خواص فیزیکی ددانه جو می‌باشد. این آزمایشات در ۴ سطح رطوبتی ۵/۱۰، ۵/۱۲ ، ۵/۱۴، ۵/۱۶ انجام شد. خواص ابعادی شامل طول، عرض و ضخامت، حجم، سطح تصویر شده ، کرویت میانگین قطر حسابی و هندسی در ۱۵۰ تکرار و هم‌چنین خواص ثقلی شامل چگالی حقیقی و چگالی توده، تخلخل، زاویه ریپوز پر کردن و زاویه ریپوز و تخلیه در ۱۰ تکرار و خواص استاتیکی شامل اثر رطوبت و سطح تماسی (ورق آلومینیومی، ورق گالوانیزه و آهن) بر ضریب اصطکاک استاتیکی در ۱۰ تکرار اندازه‌گیری شد. با توجه به نتایج حاصله خواص ابعاد دانه جو، به غیر از کرویت در اثر افزایش رطوبت در سطح احتمالی ۱، افزایش می‌یابند در حالی‌که کرویت دانه‌ها با افزایش رطوبت کاهش می‌یابد. در اثر افزایش رطوبت در سطح احتمالی ۰۵/۰ کاهش می‌یابد و دیگر خواص ثقلی و هم‌چنین ضریب اصطکاک استاتیکی در اثر افزایش رطوبت در سطح احتمالی ۰۵/۰ افزایش می‌یابند اثر تغییر سطح تماسی بر ضریب اصطکاک استاتیکی نیز در سطح احتمالی ۰۵/۰ معنی‌دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.