مقاله نانو فناوری علمی نو در بسته‌بندی مواد غذایی بر پایه پوشش‌های خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نانو فناوری علمی نو در بسته‌بندی مواد غذایی بر پایه پوشش‌های خوراکی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نانو فناوری علمی نو در بسته‌بندی مواد غذایی بر پایه پوشش‌های خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نانو فناوری علمی نو در بسته‌بندی مواد غذایی بر پایه پوشش‌های خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نانو فناوری علمی نو در بسته‌بندی مواد غذایی بر پایه پوشش‌های خوراکی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
افزایش تقاضا برای مواد غذایی سالم‌تر از سوی مصرف‌کنندگان ، محققان را به توسعه سامانه‌های جدید بسته‌بندی برای طولانی‌ کردن عمر مفید محصولات سوق داده است. جایگزینی که در چند سال اخیر توسعه یافته است پوشش‌های خوراکی می‌باشد. این پوشش‌ها یک فیلم شفاف می‌باشند که روی سطح ماده غذایی را می‌پوشانند و مانع رسیدن اکسیژن و رطوبت به سطح می‌شوند. پوشش‌های خوراکی می‌توانند یک پوشش محافظ اضافی برای محصولات تازه ایجاد کنند. فیلم‌ها و پوشش‌های خوراکی را می‌توان با مواد افزودنی غذایی نظیر عوامل ضد تیره شدن، شد میکروب‌ها، طعم‌دهنده‌ها، رنگ‌ها و سایر مواد ترکیب کرد. استفاده از فناوری‌ها نوین در صنایع غذایی رویکرد جدیدی است که بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. بی‌شک روی آوردن به فناوری‌های نوین در صنایع غذایی رویکرد جدیدی است که بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. بی‌شک روی آوردن به فناوری‌های نوین در صنایع غذایی رویکرد جدیدی است که بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. بی ‌شک روی آوردن به فناوری‌های نو از جمله فناوری نانو می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات در این حیطه باشد. آینده پوشش‌های خوراکی با استفاده از پیشرفت‌های فناوری‌های جدید نظیر نانو فناوری که شامل افوزدنی‌های نانو، نانو کپسوله کردن سامانه‌های حمل نانو و سامانه‌های چند لایه‌ای می‌باشند رقم خواهد خورد. نانو تکنولوژی فناوری در مقیاس بسیار کوچک است. یک نانومتر یک میلیاردیم متر یا حدوداً به طول ۱۰ اتم هیدروژن است. فناوری نانو می‌تواند در فراوری می‌تواند در فراوری و نگهداری مواد غذایی پوشش‌ها با استفاده نانوذرات، حفظ تازگی و مواد معطر، گندزدایی تجهیزات کارخانجات مواد غذایی پوشش‌ها با استفاده نانوذرات، حفظ تازگی و مواد معطر، گندزدایی تجهیزات کارخانجات مواد غذایی توسط نانوامولسیون ضدمیکروبی و هم‌چنین در ساخت حسگرهای زیستی برای تشخیص آلودگی‌های بیماری‌زا استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.