مقاله پایش تغییرات اراضی با تأکید بر توسعه پایدار بر طبق تصاویر سری زمانی ماهواره ای (مطالعه موردی: بخش مرکزی شهر اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پایش تغییرات اراضی با تأکید بر توسعه پایدار بر طبق تصاویر سری زمانی ماهواره ای (مطالعه موردی: بخش مرکزی شهر اصفهان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پایش تغییرات اراضی با تأکید بر توسعه پایدار بر طبق تصاویر سری زمانی ماهواره ای (مطالعه موردی: بخش مرکزی شهر اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایش تغییرات اراضی با تأکید بر توسعه پایدار بر طبق تصاویر سری زمانی ماهواره ای (مطالعه موردی: بخش مرکزی شهر اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پایش تغییرات اراضی با تأکید بر توسعه پایدار بر طبق تصاویر سری زمانی ماهواره ای (مطالعه موردی: بخش مرکزی شهر اصفهان) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
رشد روزافزون جمعیت و تأثیر آن بر عرصه های طبیعی موجب تغییر واحدهای اراضی می شوند. در این تغییرات، اراضی گوناگون به اراضی ساخته شه اعم از مسکونی، تجاری، صنعتی یا شبکه راهها تبدیل شده و در برخی موارد به صورت اراضی بایر رها می شود. در این تحقیق با استفاده از نرم افزار Envi4.8، تصاویر ماهواره ای TM و +ETM طی سالهای ۱۹۹۰، ۱۹۹۹ و ۲۰۰۶ به منظور بررسی میزان تغییر کاربری اراضی بخش مرکزی شهرستان اصفهان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد که با توجه به افزایش جمعیت و رشد تکنولوژی، بیشترین تغییر کاربری اراضی در اراضی مرتعی و زراعی اتفاق افتاده که به اراضی بایر و گاهی مرتعی تبدیل شده اند که این امر تخریب گسترده منابع طبیعی را به دنبال دارد. این در حالی است که بیشترین میزان تغییر در کاربری اراضی مرتعی و زراعی به ترتیب به میزان ۸۵/۳۷ و ۸۷/۶۸ درصد در فاصله سالهای ۱۹۹۹-۱۹۹۰ و در کاربری اراضی مرتعی و باغات به میزان ۸۴/۶۵ و ۸۰/۷۰ درصد در فاصله سالهای ۲۰۰۶-۱۹۹۹ اتفاق افتاده است. بنابراین به منظور توسعه پایدار مناطق، بایستی به حفظ محیط زیست و کاهش تخریب منابع طبیعی مبادرت نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.