مقاله تأثیر تنش های دوره ای خشکی بر تغییرات فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز (SOD) در دو گنه سیاه تاغ (Haloxylon aphyllum) و زردتاغ (Haloxylon persicum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر تنش های دوره ای خشکی بر تغییرات فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز (SOD) در دو گنه سیاه تاغ (Haloxylon aphyllum) و زردتاغ (Haloxylon persicum) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تنش های دوره ای خشکی بر تغییرات فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز (SOD) در دو گنه سیاه تاغ (Haloxylon aphyllum) و زردتاغ (Haloxylon persicum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تنش های دوره ای خشکی بر تغییرات فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز (SOD) در دو گنه سیاه تاغ (Haloxylon aphyllum) و زردتاغ (Haloxylon persicum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تنش های دوره ای خشکی بر تغییرات فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز (SOD) در دو گنه سیاه تاغ (Haloxylon aphyllum) و زردتاغ (Haloxylon persicum) :

تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
سوپراکسید دیسموتازها (SODs, EC.1.15.1.1) متالوپروتئین هایی هستند که در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفتند. این متالوپروتئین ها از مس/روی، منگنز، یا آهن استفاده کرده و ارگانیسم را در مقابل سمیت اکسیژن حفظ می نمایند. واکنش دیسموتاسیون آنیون سوپراکسید به پراکسیدهیدروژن و اکسیژن توسط این آنزیم صورت می پذیرد. بررسی فعالیت آنزیم (SOD) در رابطه با تأثیر اعمال تنش خشکی بر دو گونه تاغ سیاه و تاغ زرد در عصاره تهیه شده از شاخساره این د و گونه انجام شد. تغییرات فعلایت SOD به تفکیک تیمارهای تنش مورد بررسی قرار گرفت. پس از تهیه عصاره در هر تیمار و گونه، فعالیت آنزیم از طریق اندازه گیری اسپتروفتومتریک میزان کاهش احیاء نیتروبلوتترازولیوم به بلوفرمازان در طول موج ۵۶۰ نانومتر بررسی شد. تیمار شاخساره های تاغ تحت دوره های خشکی مختلف (۷، ۱۴، ۲۱ و ۲۸ روز عدم آبیاری) منجر به افزایش فزاینده فعالیت SOD در تنش شدید گردید. زمانی که شاخساره های تاغ تحت تیمار ۷ و ۱۴ روز عدم آبیاری (تنش ملایم) قرار گرفتند، فعالیت SOD بیش تر از فعالیت آنزیم در تیمار کنترل و کم تر از فعالیت آنزیم در تیمارهای ۲۱ و ۲۸ روز عدم آبیاری (تنش های شدید) بود. فعالیت SOD در شاخساره های تحت تیمار خشکی ۲۱ و ۲۸ روزه به ترتیب ۲۰/۲ و ۲۹/۵ درصد (در گونه سیاه تاغ) و ۲۱/۶ و ۳۱/۴ درصد (در گونه زردتاغ) بیشت تر از فعالیت آنزیم در تیمارهای کنترل بود. با ظهور خشکی، فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در دو گونه تاغ مورد بررسی افزایش این آنزیم در هنگام بروز خشکی های طبیعی و غیر طبیعی، پاسخ طبیعی و فیزیولوژیک این گیاهان به منظور تحمل و مقابله با اثرات مخرب خشکی تلقی می شود. افزایش فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در زمان ظهور خشکی، در سیاه تاغ بیش تر از زردتاغ بود؛ که می تواند به عنوان یک عامل قابل قبول و توجیه کننده در مقاوم تر بودن سیاه تاغ به خشکی های محیطی مطرح باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.