مقاله شناسایی نهاده های تولید موثر بر رقابت پذیری مطالعه موردی: محصول کشمش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی نهاده های تولید موثر بر رقابت پذیری مطالعه موردی: محصول کشمش دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی نهاده های تولید موثر بر رقابت پذیری مطالعه موردی: محصول کشمش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی نهاده های تولید موثر بر رقابت پذیری مطالعه موردی: محصول کشمش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی نهاده های تولید موثر بر رقابت پذیری مطالعه موردی: محصول کشمش :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
از آنجا که رقابت پذیر بودن شرکتها مهمترین عامل بقای آنها در بازار است و بدون شناخت و ایجاد مهمترین عوامل موثر بر رقابت پذیری، تلاش برای آن بیهوده است، هدف این تحقیق شناسایی مهمترین عوامل موثر بر رقابت پذیری محصولات است. برای این امر، پس از مطالعه مبانی نظری تحقیق، و تدوین فرضیه ها، با استفاده از پرسشنامه به جمع آوری دادهها از شرکتهای صادرکننده کشمش در شهر مشهد پرداخته شد. پس از تحلیل دادهها با روش مدلسازی معادلات ساختاری و نرم افزار Amos، مشخص گردید که عوامل منابع انسانی، مواد اولیه، منابع تخصصی، سرمایه، زیرساختارهای فیزیکی و تکنولوژی بر رقابت پذیری محصول کشمش موثرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.