مقاله بهینه سازی مصرف انرژی گوجه فرنگی گلخانه ای در شهرستان اهواز با استفاده از تحلیل پوششی داده ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی مصرف انرژی گوجه فرنگی گلخانه ای در شهرستان اهواز با استفاده از تحلیل پوششی داده ها دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی مصرف انرژی گوجه فرنگی گلخانه ای در شهرستان اهواز با استفاده از تحلیل پوششی داده ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی مصرف انرژی گوجه فرنگی گلخانه ای در شهرستان اهواز با استفاده از تحلیل پوششی داده ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی مصرف انرژی گوجه فرنگی گلخانه ای در شهرستان اهواز با استفاده از تحلیل پوششی داده ها :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
بخش کشاورزی به عنوان مهمترین تولید کننده مواد غذایی نه تنها مصرف کننده انرژی است بلکه مهمترین عرضه کننده انرژی به صورت بیولوژی نیز محسوب می شود. هدف از این تحقیق مقایسه الگوی م صرف ا نرژی و تحلیل آن در تولید گوجه فرنگی در شهر اهواز می باشد. اطلاعات مورد نیاز از طریق مصاحبه حضور با کشاورزان در استان بدست آمده است. از آنجا که تعداد واحدهای تصمیم گیرنده باید تقریباً ۳ برابر تعداد مجموع پارامترهای ورودی و پارامترهای خروجی باشد، بنابراین تقریباً تمامی واحدهای گلخانه ای فعال منطقه مورد بررسی قرار گرفت. نهادهای مورد بررسی شامل نیروی کارگری، ماشین ها و تجهیزات، سوخت دیزل، سموم شیمیایی، کودهای شیمیایی و حیوانی، الکتریسیته و آب بود. نتایج این تحقیق نشان داد که کل انرژی ورودی برای تولید گوجه فرنگی گلخانه ای حدود ۶۲۶۴۵۴۳۹/۰۳ مگاژول بوده و در تولید گوجه فرنگی سوخت دیزل و الکتریسیته مهمترین نهاده های مصرف کننده انرژی بودند. همچنین نسبت انرژی در تولید گوجه فرنگی ۰/۰۱۴ به دست آمد. با استفاده از تکنیک تحلیل پوششی داده ها کارایی کشاورزان از لحاظ مصرف انرژی مورد بررسی قرار گرفت و نتایج نشان داد که کارایی فنی در تولید گوجه فرنگی ۰/۹۱۵ بوده و حدود ۳۶% از تولید کنندگان محصول گ وجه فرنگی از لحاظ مصرف انرژی کارا بودند. نتایج نشان داد که با رعایت توصیه های تحلیل پوششی داده ها می توان تا ۱۳/۵% از کل انرژی های ورودی برای گوجه فرنگی را ذخیره کرد. کارایی فنی خالص و کارایی مقیاس برای گوجه فرنگی برابر ۰/۹۴۳ و ۰/۹۷ بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.