مقاله ارتقاء بهره وری و کارایی مصرف آب آبیاری با استفاده از تغییر شکل جویچه؛مطالعه موردی کشت و صنعت امیر کبیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتقاء بهره وری و کارایی مصرف آب آبیاری با استفاده از تغییر شکل جویچه؛مطالعه موردی کشت و صنعت امیر کبیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتقاء بهره وری و کارایی مصرف آب آبیاری با استفاده از تغییر شکل جویچه؛مطالعه موردی کشت و صنعت امیر کبیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتقاء بهره وری و کارایی مصرف آب آبیاری با استفاده از تغییر شکل جویچه؛مطالعه موردی کشت و صنعت امیر کبیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتقاء بهره وری و کارایی مصرف آب آبیاری با استفاده از تغییر شکل جویچه؛مطالعه موردی کشت و صنعت امیر کبیر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
امنیت غذایی در گروه افزایش تولیدات کشاورزی در برابر درخواست ناشی از رشد جمعیت است با توجه به محدودیت آب و افزایش جمعیت کشور لازماست که بهره وری آب خصوصاً در بخش کشاورزی مورد بررسی قرار گیرد. بنابراین می بایست از منابع آب موجود استفاده بهینه به عمل بیاید و راهکارهای جهت جلوگیری از مصرف زیاده از حد آب به ویژه در بخش کشاورزی که بیش از ۹۰ درصد آب مصرفی را به خود اختصاص داده است، اندیشیده شود. نیشکر یکی از مهم ترین گیاهان مناطق گرمسیری ونیمه گرمسیری است که از دیرابز تاکنون در استان خوزستان کشت می گردد. این گیاه دارای دوره ی رشد طولانی و نیاز آبی بسیار بالایی می باشد. سیستم آبیاری نیشکر به روش جویچه ای می باشد. این تحقیق به منظور بررسی تأثیر شکل جویچه در راندمان آبیاری و کارایی مصرف آب در مزارع کشت و صنعت امیر کبیر انجام شده است. در این تحقیق سه تیمار متفاوت عمق جویچه به ترتیب با اعماق ۱۵، ۲۰ و ۳۰ سانتی متر در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. تیمارهای ذکر شده به ترتیب با حروف C,B,A نشان داده شده اند. نتایج حاصله بیانگر این آست که در طی سه بار ارزیابی، جهت اندازه گیری راندمان آبیاری در دوره رشد گیاه نیشکر راندمان کاربرد آب در جویچه ازمایش A به طور متوسط ۵۸ در جویچه B 50 و در جویچه C 60 برآورد شد. بنابراین نتیجه می شود که بالاترین راندمان آبیاری و کارایی مصرف آب مربوط به جویچه C می باشد، هم چنین کم ترین تلفات عمقی نیز مربوط به این جویچه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.