مقاله اثر زمان غوطهوری با اسید جیبرلیک بر رشد و تشکیل میوه انگور ریش بابا قرمز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر زمان غوطهوری با اسید جیبرلیک بر رشد و تشکیل میوه انگور ریش بابا قرمز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر زمان غوطهوری با اسید جیبرلیک بر رشد و تشکیل میوه انگور ریش بابا قرمز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان غوطهوری با اسید جیبرلیک بر رشد و تشکیل میوه انگور ریش بابا قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر زمان غوطهوری با اسید جیبرلیک بر رشد و تشکیل میوه انگور ریش بابا قرمز :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر زمان غوطهوری با اسید جیبرلیک بر رشد میوه انگرو ریش بابا قرمز، این پژوهش به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با پنج تکرار در ایستگاه تحقیقاتی کهریز ارومیه انجام گرفت. غوطهورسازی بااسید جیبرلیک با غلظت ۱۰۰ میلیگرم در لیتر و آب مقطر به عنوان شاهد در ۱۴ و ۷ روز قبل از گلدهی انجام گرفت. صفاتی از قبیل طول و عرض خوشه، تعداد حبههای ساچمهای درصد جوانه زنی دانه گرده و درصد تشکیل میوه مورد ارزیابی قرار گرفتند. غوطهوری در مراحل مختلف با اسید جیبرلیک بر صفات مورد مطالعه اثرات معنیداری نشان دادند. نتایج نشان داد غوطهوری با ۱۰۰ میلیگرم در لیتر هورمون اسید جیبرلیک در زمان ۱۴ روز قبل از گلدهی بیشترین تعداد حبههای ساچمهای و بیشترین درصد تشکیل میوه را داشت و نیز خوشههایی با طول بیشتر را باعث شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.