مقاله اثر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم بلدرجین ژاپنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم بلدرجین ژاپنی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم بلدرجین ژاپنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم بلدرجین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم بلدرجین ژاپنی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثر سطوح مختلف صفر، ۵/۰، ۱، ۲، ۵/۲ درصد زیره سبز بر روی صفات کیفی تخم بلدرچین از ۲۸۸ پرنده ماده در سن ۴۹ روزگی در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۶ تیمار ، ۴ تکرار و ۱۲ قطعه پرنده در هر تکرار در یک دوره ۴ هفته استفاده شدند. جیرهها بر اساس توصیه NRC (1994) و بر پایه ذرت و سویا تنظیم شدند. تیمارهای آزماتیش شامل، جیره شاهد (بدون زیره سبز)، و جیرههای حاوی ۵/۰، ۱، ۵/۱، ۲، ۵/۲ درصد زیر سبز بود. هر ۲ هفته یک بار از هر تکرار ۳ تخم تولیدی به عنوان نمونه جمعآوری و پس از توزین از نظر صفات کیفی (طول تخم، عرض تخم، وزن پوسته ارتفاع، زرده، طول زرده، وزن زرده اختلاف معنیداری با هم نداشتند . (P>0/05) اما از لحاظ عرض تخم بین تیمار ۵/۰ درصد زیره با ۲ درصد زیره و از لحاظ صفت ارتفاع سفیده بین تیمارهای صفر و ۵/۰ با تیمارهای ۵/۱ درصد و ۵/۲ درصد زیره اختلاف معنیداری مشاهده گردید. (P<0/05).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.