مقاله اثر منابع مختلف کربوهیدارت بر عملکرد جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر منابع مختلف کربوهیدارت بر عملکرد جوجه‌های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر منابع مختلف کربوهیدارت بر عملکرد جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر منابع مختلف کربوهیدارت بر عملکرد جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر منابع مختلف کربوهیدارت بر عملکرد جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی اثر منابع مختلف کربوهیدارت موجود در جیره بر روی عملکرد جوجه‌های گوشتی نژاد راس ۳۰۸ انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ جیره غذایی مختلف و ۵ تکرار به ازای هر تیمار و تعداد ۱۲ قطعه جوجه گوشتی یک روزه در هر تکرار انجام گرفت. جیره‌های غذایی شامل جیره شاهد بر پایه ذرت، جیره بر پایه سورگومع جیره بر پایه گندم به فرم خرد شده و جیره بر پایه گندم به فرم دانه کامل بود. آب و خوراک به صورت آزاد در اختیار جوجه‌‌ها قرار گرفت. در هر دوره خوراک مصرفی، میانگین افزایش وزن بدن، ضریب تبدیل و میان تلفات اندازه‌گیری شد. نوع جیره پایه اثر معنی‌داری بر مصرف خورک در دوره اغازین و کل دوره داشت و پرندگانی که جیره‌های بر پایه گندم دریافت کردند مصرف خوراک کمتری داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.