مقاله بررسی اثرات استفاده از ماده سوپر جاذب روی برخی خصوصیات گیاه ذرت در شرایط مختلف رطوبتی وخاک های گوناگون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات استفاده از ماده سوپر جاذب روی برخی خصوصیات گیاه ذرت در شرایط مختلف رطوبتی وخاک های گوناگون دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات استفاده از ماده سوپر جاذب روی برخی خصوصیات گیاه ذرت در شرایط مختلف رطوبتی وخاک های گوناگون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات استفاده از ماده سوپر جاذب روی برخی خصوصیات گیاه ذرت در شرایط مختلف رطوبتی وخاک های گوناگون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات استفاده از ماده سوپر جاذب روی برخی خصوصیات گیاه ذرت در شرایط مختلف رطوبتی وخاک های گوناگون :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
محدودیت منابع آبی کره خاکی، یکی از مهمترین موضوعات مورد بررسی اهل علم در اکثر مناطق زمین است. جستجو و کنکاش روش های استفاده بهتر از آب، در دانشگاه ها مورد توجه ویژه می باشد .یکی از راه های استفاده بهتر و بیشتر از آب در بخش کشاورزی، بالا بردن ظرفیت نگهداری آب در خاک و جلوگیری از نفوذ عمقی آن می باشد و استفاده از هیدروژل های سوپر جاذب از جدیدترین روش هایی است که مطالعاتی در مورد آن انجام گرفته است. ترکیبات سوپر جاذب می توانند مقادیر زیادی آب یا محلول آبی را جذب نموده و متورم شوند این مخازن ذخیره ای کوچک، وقتی که در داخل خاک قرار می گیرند آب حاصل از آبیاری و یا بارندگی را به خود جذب نموده و از فرونشست آب جلوگیری می نمایند. پس از عمل جذب و در اثر خشک شدن محیط، آب داخل پلیمر به تدریج تخلیه می شود و بدین ترتیب خاک به مدت طولانی بدون نیاز به آبیاری مجدد مرطوب می ماند. در یک آزمایش گلخانه ای اثر تیمارهای نوع خاک، درصد رطوبت و میزان سوپر جاذب در قالب طرح کامل تصادفی فاکتوریل با سه فاکتور، فاکتور اول نوع خاک در نوع سبک و سنگین، فاکتور دوم درصد رطوبت با ۳ سطح (۴۰، ۶۰، ۸۰) درصد و فاکتور سوم میزان سوپر جاذب در ۵ سطح (۰، ۱۰۰، ۲۰۰، ۴۰۰ و ۸۰۰ کیلوگرم در هکتار روی وزن تر برگ، وزن خشک برگ ، وزن تر بوته و وزن خشک بوته گیاه ذرت مورد مطالعه و بررسی قرار گرفتند. در این طرح اثر تیمار نوع خاک، درصد رطوبت و میزان سوپر جاذب بر شاخص های وزن تر برگ ،وزن خشک برگ ، وزن تر بوته ، وزن خشک بوته و آماس برگ در سطح ۵ درصد نسبت به شاهد تفاوت معنی دار نشان دادند. در نهایت از کاربرد سوپر جاذب در خاک های سبک با رطوبت ۶۰ درصد بهترین نتیجه برای گیاه ذرت بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.