مقاله اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم با و بدون عمل آوری بر ویسکوزیته ایلئومیجوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم با و بدون عمل آوری بر ویسکوزیته ایلئومیجوجههای گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم با و بدون عمل آوری بر ویسکوزیته ایلئومیجوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم با و بدون عمل آوری بر ویسکوزیته ایلئومیجوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم با و بدون عمل آوری بر ویسکوزیته ایلئومیجوجههای گوشتی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
این آزمایش جهت بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف (۰، ۲۵، ۵۰ درصد) ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیم (۶/۰ گرم بر کیلوگرم خوراک) و تغذیه مرطوب (۲۵/۱ کیلوگرم آب به ۱ کیلوگرم خوراک) بر ویسکوزیته ایلئومی جوجههای گوشتی در سن ۲۹ اا ۴۹ روزگی انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی وبه روش فاکتوریل ۳×۳ با استفاده از ۵۴۰ قطعه جوجه گوشتی، در ۹ تیمار و ۶ تکرار (۶۰ قطعه در هر تیمار) انجام شد. نتایج نشان دادندن که استفاده از ضایعات بوجاری گندم تا سطح ۵۰ درصد ویسکوزیته ایلئومی را افزایش (P<0/05) داد. روش عملآوری تأثیری بر ویسکوزیته ایلئومی نداشت. (P>0/05) مرطوب کردن جیره حاوی ۵۰ درصد ضایعات بوجاری گندم باعث افزایش (P<0/05) ویسکوزیته ایلئومی نسبت به تیمار شاهد شد. بطور کلی نتایج نشان داد که افزایش سطح ضایعات بوجاری گندم جیره باعث افزایش ویسکوزیته ایلئومی شد و افزودن آنزیم یا مرطوب کردن باعث کاهش ویسکوزیته ایلئوم نشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.