مقاله اثرات سطوح مختلف لیزین و پیریدوکسین بر آنالیز تقریبی و کیفیت گوشت ران جوجه-های گوشتی تحت تنش گرمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات سطوح مختلف لیزین و پیریدوکسین بر آنالیز تقریبی و کیفیت گوشت ران جوجه-های گوشتی تحت تنش گرمایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات سطوح مختلف لیزین و پیریدوکسین بر آنالیز تقریبی و کیفیت گوشت ران جوجه-های گوشتی تحت تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح مختلف لیزین و پیریدوکسین بر آنالیز تقریبی و کیفیت گوشت ران جوجه-های گوشتی تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات سطوح مختلف لیزین و پیریدوکسین بر آنالیز تقریبی و کیفیت گوشت ران جوجه-های گوشتی تحت تنش گرمایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
۴۵۰ قطعه جوجه یک روزه راس در قالب یک آزمایش فاکتوریل ۳×۳ برای بررسی افزودن سطوح مختلف لیزین (۹۰، ۱۰۰ و ۱۱۰ درصد سطح احتیاجات راس) و پیریدوکسین (۳، ۶ و ۹ کیلیوگرم در کیلوگرم) بر آنالیز تقریبی و کیفیت گوشت ران جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی استفاده شد. نتایج حاصله نشان داد که سطوح مختلف لیزین پیریدوکسیناثر معنی‌‌داری بر ماده خشک DM پروتئین خام PH,(CP) و عصاره اتری نمونه‌های گوشتی نداشت (P>0/05) هیچ‌یک از سطوح لیزین و پیردیدوکسین اثری بر مقدار خاکستر گوشت ران نداشت (P>0/05) اما اثر متقابل بین لیزین و پیریدوکسین بر خاکستر معنی‌دار بود. (P<0/05) و در پایین‌ترین سطح لیزین (۹۰ درصد احتیاجات راس)، مقدار خاکستر با افزایش سطح پیردوکسین به ۹ میلی‌گرم در کیلوگرم ، کاهش یافت در حالی که این تغییر در سطوح بالاتر لیزین مشاهده نشد. اگرچه تفاوت معنی‌داری بین تیمارهای مختلف برای مقدار مالون‌دی آلدئید گوشت مشاهده نشد اما با افزایش سطح پیریدوکسین در سطح پایین و متوسط لیزین (۹۰ و ۱۰۰ درصد احتیاجات راس) مقدار مالون‌دی آلدئید گوشت شدند. (P>0/05) هم‌چنین افزایش سطح پیریدوکسین در بالاترین سطح لیزین تأثیری بر میزان مالون‌دی‌آلدئید گوشت نداشت. شاخص‌‌های مختلف رنگ گوشت (b,a,L) در هیچ‌یک از سطوح آزمایش معنی‌دار نبود. (P>0/05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.