مقاله پتانسیل یابی منابع آب زیرزمینی با استفاده از مدل مهندسی ارزش مبتنی بر روش دلفی(مطالعه موردی: شهرستان بوانات-استان فارس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پتانسیل یابی منابع آب زیرزمینی با استفاده از مدل مهندسی ارزش مبتنی بر روش دلفی(مطالعه موردی: شهرستان بوانات-استان فارس) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتانسیل یابی منابع آب زیرزمینی با استفاده از مدل مهندسی ارزش مبتنی بر روش دلفی(مطالعه موردی: شهرستان بوانات-استان فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتانسیل یابی منابع آب زیرزمینی با استفاده از مدل مهندسی ارزش مبتنی بر روش دلفی(مطالعه موردی: شهرستان بوانات-استان فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتانسیل یابی منابع آب زیرزمینی با استفاده از مدل مهندسی ارزش مبتنی بر روش دلفی(مطالعه موردی: شهرستان بوانات-استان فارس) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
منابع آب زیرزمینی به دلیل ضریب اطمینان بالاتر و نوسانات کمتر به عنوان یک گزینه مطمئن از دیرباز مورد استفاده انسان بوده و در طی دهه های اخیر در اثر برداشت بیشتر از تغذیه با کاهش کمی و کیفی روبرو شده است. در این مطالعه از مدل مهندسی ارزش مبتنی بر روش دلفی با چهار لایه اطلاعاتی موثر، جهت اکتشاف نواحی با پتانسیل بالای آب زیرزمینی در شهرستان بوانات، استان فارس، استفاده شده است. در مدل مذکور از تلفیق چهار فاکتور اثر گذار شامل: تراکم آبراهه، مدل رقومی ارتفاعی، شیب و لیتولوژی، به منظور پتانسیل یابی منابع آبی زیرزمینی در شهرستان بوانات استفاده شد. لایه های مورد نیاز با استفاده از تصویر Landsat7 ETM+، نقشه های توپوگرافی در مقیاس ۱:۲۵۰۰۰ با فرمت DGN، نقشه زمین شناسی با مقیاس ۱:۱۰۰۰۰۰، داده های سازمان آب منطقه ای، شبکه آبراهه، شیب و مدل رقومی ارتفاعی منطقه تهیه گردید. پس از ارزیابی فاکتور وزن برای ویژگی های تعیین شده دو مدل بر اساس سهم هر یک در پتایسیل آب زیرزمینی منطقه مورد مطالعه در نقشه های موضوعی، تمامی لایه ها هر یک از دو مدل با یکدیگر تلفیق شدند. نتایج حاصل از این مطالعه نشان می دهد که در مدل مهندسی ارزش مبتنی بر روش دلفی منطقه دارای بیشترین پتانسیل آب زیرزمینی در منطقه آبرفتی قرار دارد. در این مطالعه دشت بوانات از لحاظ پتانسیل آب زیر زمینی به سه گروه با پتانسیل کم، متوسط و زیاد تقسیم گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.