مقاله استفاده از جوش شیرین بعنوان ترکیبی سالم در افزایش عمرانبارمانی پرتقال ارقام یافا وخونی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از جوش شیرین بعنوان ترکیبی سالم در افزایش عمرانبارمانی پرتقال ارقام یافا وخونی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از جوش شیرین بعنوان ترکیبی سالم در افزایش عمرانبارمانی پرتقال ارقام یافا وخونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از جوش شیرین بعنوان ترکیبی سالم در افزایش عمرانبارمانی پرتقال ارقام یافا وخونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از جوش شیرین بعنوان ترکیبی سالم در افزایش عمرانبارمانی پرتقال ارقام یافا وخونی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف از این بررسی تأثیر سطوح مختلف تیمار بی‌کربنات سدی در التیام‌دهی زخم‌های میوه پرتقال محلی گلستان، پرتقال یافا وسانگین خونی، مایه‌زنی شده با سوسپانسیون penicillium digitutum بود. این پژوهش بصورت آزمایش فاکتوریل ۴×۶× ۴× ۲ (چهارغلظت، شش زمان، دو رقم) بر پایه طرح کاملاً تصادفی با ۴ تکرار به اجرا درآمد.متغیرهای چون متغیرهای چون میزان کاهش وزنی، سفتی بافت، مواد جامدمحلول، اسیدیته،‌اندیس رسیدگی و میزان پوسیدگی در ۶ مرحله با فاصله زمانی ۱۴ روز یکبار مورد اندازه‌گیری قرار گرفت. نتایج نشان دادند که کنترل کامل پوسیدگی و کمترین کاهش وزن و سفتی در هر دو رقم در غلظت ۱۵۰۰ میلی‌گرم/ لیتر بی‌کربنات سدیم (بصورت ترکیبی با غوطه‌وری در اب گرم ۵۳ درجه به مدت ۳ دقیقه) به دست آمد. میزان اسدیته و مواد جامد محلول در هر دو رقم با افبزایش زمان انباردارای کاهش یافت، اما در رقم خونی در اواخر عمر انبارداری کاهش اندیس رسیدگی مشاهده گردید که می‌توند ناشی از مصرف شدن قندها در سنتز آنتوسیانین باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.