مقاله مینرال شیمی کانیها و تعیین خاستگاه تکتونیکی سنگهای آتشفشانی میوسن راوه-قم با استفاده از کلینوپیروکسنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مینرال شیمی کانیها و تعیین خاستگاه تکتونیکی سنگهای آتشفشانی میوسن راوه-قم با استفاده از کلینوپیروکسنها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مینرال شیمی کانیها و تعیین خاستگاه تکتونیکی سنگهای آتشفشانی میوسن راوه-قم با استفاده از کلینوپیروکسنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مینرال شیمی کانیها و تعیین خاستگاه تکتونیکی سنگهای آتشفشانی میوسن راوه-قم با استفاده از کلینوپیروکسنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مینرال شیمی کانیها و تعیین خاستگاه تکتونیکی سنگهای آتشفشانی میوسن راوه-قم با استفاده از کلینوپیروکسنها :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
منطقه راوه واقع در جنوب غرب استان قم، بخشی از کمربند ماگمایی ارومیه- دختر به شمار می آید. سنگ های آتشفشانی این ناحیه در نزدیکی کوه گل گز قرار دارند. بیشتر سنگ های آتشفشانی فوق از نظر پتروگرافی تراکی آندزیت هستند. اغلب فنوکریست ها شامل کلینوپیروکسن(اوژیت)، پلاژیوکلاز، آلکالی فلدسپار و کوارتز می باشد. کانی فرعی موجود در این سنگ ها مگنتیت و کانی های ثانویه آن ها کلریت، کلسیت، هماتیت و پرهنیت می باشند. بافت اصلی این سنگ ها پورفیری و بوده وبافت فرعی آن ها غربالی، پوئی کلیتیک و گلومروپورفیری می باشد. بر اساس مطالعات صورت گرفته ماگما ترکیب ساب آلکالن (کالک آلکالن) از خود نشان می دهد. ترکیب کلینوپیروکسن ها فشار محیط تشکیل کانی را کمتر از ۵Kbar، و دمای تشکیل کانی را حدوداً ۹۰۰C پیشنهاد می کنند. نمودارهای ژئوتکتونیک بیانگر محیط کمان هان آتشفشانی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.