مقاله مقایسه تخمین مقادیر بارندگی حداکثر ۲۴ ساعته از روش های زمین آماری و شبکه های عصبیمصنوعی؛ مطالعه موردی استان کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تخمین مقادیر بارندگی حداکثر ۲۴ ساعته از روش های زمین آماری و شبکه های عصبیمصنوعی؛ مطالعه موردی استان کرمان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تخمین مقادیر بارندگی حداکثر ۲۴ ساعته از روش های زمین آماری و شبکه های عصبیمصنوعی؛ مطالعه موردی استان کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تخمین مقادیر بارندگی حداکثر ۲۴ ساعته از روش های زمین آماری و شبکه های عصبیمصنوعی؛ مطالعه موردی استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تخمین مقادیر بارندگی حداکثر ۲۴ ساعته از روش های زمین آماری و شبکه های عصبیمصنوعی؛ مطالعه موردی استان کرمان :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
امروزه استفاده از روش های هوشمند در اکثر علوم و تحقیقات در حال توسعه و پیشرفت است. یکی از علومی که امروزه استفاده از روش های هوشمند در آن رو به توسعه است علم هیدرولوژی می باشد. در مسائل هیدرولوژی دو عامل دقت در نتایج محاسبات انجام شده و سرعت رسیدن به این نتایج از اهمیت بالایی برخوردار است. از این رو استفاده از روش های هوشمند در تحقیقات و محاسبات پیچیده هیدرولوژی می تواند تطبیق بالایی بین نتایج با واقعیت و نیز بدست آوردن سریع روند آموزش و تطبیق آن با هدف (آزمایش) بدست آورد. در مطالعات هیدرولوژیکی و منابع آب و آبخیزداری، دانستن روش دقیق و سریعی در تخمین بارش حداکثر ۲۴ ساعته با دوره برگشت های مختلف از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این تحقیق با استفاده از روش های زمین آماری و شبکه های عصبی مصنوعی و با استفاده از داده های حداکثر بارش ۲۴ ساعته ۲۰۵ ایستگاه باران سنجی واقع در جنوب شرق فلات ایران به تخمین حداکثر بارش ۲۴ ساعته با دوره برگشت های مختلف پرداخته شد. برای ارزیابی و مقایسه بین روش ها، از روش ارزیابی متقابل استفاده گردید. نتایج حاصله نمایان گر برتری روش زمین آماری کریجینگ معمولی با تابع واریوگرام های نمایی و دایره ای برای دوره های برگشت ۵، ۱۰، ۵۰، ۱۰۰ ساله و روش شبکه پس انتشار در دوره برگشت ۲۵ ساله می باشد که دارای کم ترین جذر میانگین مربعات خطا ( RMSE ) می باشند. با توجه به نتایج بدست آمده و اختلاف کم تخمین ها در روش شبکه های عصبی با روش های زمین آماری می توان روش های هوشمند را به عنوان جایگزین مناسبی برای اینگونه محاسبات معرفی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.