مقاله مشخصه های فیزیکی و خواص غذایی میوه زالزالک (Crataegus pontica)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مشخصه های فیزیکی و خواص غذایی میوه زالزالک (Crataegus pontica) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مشخصه های فیزیکی و خواص غذایی میوه زالزالک (Crataegus pontica) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مشخصه های فیزیکی و خواص غذایی میوه زالزالک (Crataegus pontica)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مشخصه های فیزیکی و خواص غذایی میوه زالزالک (Crataegus pontica) :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
این تحقیق برخی از ویژگیهای میوه زالزالک (crataegus pontica) شامل مشخصه های فیزیکی (وزن، طول و عرض و ضخامت میوه، قطر میانگین هندسی، حسابی و معادل، مساحت سطح، ضریب کرویت، نسبت رعنایی،جرم هزار دانه و جرم حجمی واقعی) و خواص غذایی (درصد ماده خشک، درصد مواد جامد محلول، درصد اسید آلی قابل تیتراسیون و محتوای رطوبتی میوه) مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج مربوط به مشخصهای فیزیکی میوه زالزالک مورد بررسی نشان داد، میانگین طول، عرض و قطر میوه به ترتیب برابر با mm 53/1، mm 95/1، mm 78/1 میباشد. قطر میانگین هندسی (Dg) و حسابی (DA) میوه زالزالک با هم برابر (mm 75/1)، اما قطر میانگین معادل (Dp) و نسبت رعنایی (۲۶/۱) همچنین برآورد شده است. نتایج به دست آده نشان داد، متوسط وزن ۱۰۰ میوه در این گونه ۵۴/۳۰۶ گرم و به طور میانگین برای هر میوه ۰۶/۳ گرم برآورد شده است. درصد مواد محلول جامد (TSS) و درصد اسیدیته کل (TA) میوه زالزالک به ترتیب برابر با ۷۰/۸۰ و ۷۱/۱ ثبت شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.