مقاله معرفی قارچ botrytis cinerea به عنوان عامل مهم پوسیدگی میوههای انگور در استان آذربایجان غربی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله معرفی قارچ botrytis cinerea به عنوان عامل مهم پوسیدگی میوههای انگور در استان آذربایجان غربی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله معرفی قارچ botrytis cinerea به عنوان عامل مهم پوسیدگی میوههای انگور در استان آذربایجان غربی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی قارچ botrytis cinerea به عنوان عامل مهم پوسیدگی میوههای انگور در استان آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله معرفی قارچ botrytis cinerea به عنوان عامل مهم پوسیدگی میوههای انگور در استان آذربایجان غربی :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
در سالهای اخیر پوسیدگی در میوههای انگور در استان آذربایجان غربی به عنوان یک مشکل جدی مطرح شده است و با اینکه بیماری مذکور سالیانه خسارت قابل ملاحظهای به باغداران استان وارد میکند، تاکنون مطالعه جامعی در زمینه شناسایی عامل این بیماری در استان انجام نگرفته است. در این تحقیق، به منظور شناسایی عامل یا عوامل این پوسیدگی، نمونهبرداری از خوشه های دارای علامت از تاکستانها و سردخانههای مناطق مختلف استان انجام گرفت و قارچها موجود در آنها جداسازی و شناسایی گردید. نتایج بررسی ها نشان داد که به احتمال زیاد قارچ Botrytis cinerea (عام پوسیدگی خاکستری انگور) علت اصلی پوسیدگی در میوههای انگور است زیرا این گونه از خوشههای تمام مناطق جداسازی گردید. بنابراین با توجه به یافته تحقیق حاضر، قارچ مذکور لااقل یکی از عوامل عمده پوسیدگی در میوههای انگور استان میباشد و توجه جدی به مدیریت و کنترل ان با روشهای مناسب و موثر ضروری به نظر میرسد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.