مقاله کاربرد سنجش از دور در ارزیابی تخریب زمین براساس توان اکولوژیک و برد زیست محیطی (مطالعه موردی: محدوده شهر یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد سنجش از دور در ارزیابی تخریب زمین براساس توان اکولوژیک و برد زیست محیطی (مطالعه موردی: محدوده شهر یزد) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد سنجش از دور در ارزیابی تخریب زمین براساس توان اکولوژیک و برد زیست محیطی (مطالعه موردی: محدوده شهر یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد سنجش از دور در ارزیابی تخریب زمین براساس توان اکولوژیک و برد زیست محیطی (مطالعه موردی: محدوده شهر یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد سنجش از دور در ارزیابی تخریب زمین براساس توان اکولوژیک و برد زیست محیطی (مطالعه موردی: محدوده شهر یزد) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
توان اکولوژیک را می توان به عنوان یکی از مهم ترین اصول پایداری زیستی در یک منطقه در نظر گرفت. تاکنون روش های مختلفی نیز جهت ارزیابی توان اکولوژیکی مناطق مختلف ارائه شده است که هرکدام از این روش ها برمبنای تعاریف خاصی از واژه توان اکولوژیک می باشد. چنانچه استفاده از یک منطقه براساس توانایی اکولوژیکی آن انجام نگیرد، موجب تخریب زمین در منطقه خواهد شد. فرایند تخریب زمین را نیز می توان به نوعی، یکی از فرایندهای بیابان زایی در نظر گرفت. این فرایند هنگامی رخ می دهد که بهره برداری از منابع بیش از ظرفیت آن منطقه باشد. افزایش جمعیت نیز این مسئله را تشدید می کند. به عبارت دیگر می توان چنین نتیجه گرفت که چنانچه جمعیت موجود در یک منطقه از توان تولیدی آن منطقه بیشتر باشد، موجب فشار بر منابع زیستی شده و در نهایت موجب تخریب زمین می گردد. در این مطالعه، جهت محاسبات مربوط به توان اکولوژیک محدوده شهر یزد، از نقشه های کاربری اراضی، به عنوان نقشه مبنا استفاده گردیده است. جهت تهیه این نقشه از تصویر ماهواره ای IRA-PAN و روش تفسیر بصری – رقومی برای تهیه نقشه مناطق تولیدی (اراضی باغی، زراعی و مرتعی) و غیر تولیدی (شهری، صنعتی و متفرقه) استفاده شد. سپس با استفاده از محاسبه میزان انرژی تولید شده برحسب کالری در هر بخش نسبت به جمعیت ساکن در منطقه و با در نظر گرفتن مقدار نیاز ساکنین به انرژی، شاخصی به نام برد زیست محیطی (نسبت جمعیت ساکن منطقه به جمعیتی که منطقه با توجه به تولیدش می تواند داشته باشد)، مورد ارزیابی و امتیازدهی قرار گرفت که با توجه به طبقه بندی های موجود، منطقه مورد مطالعه از لحاظ این شاخص در دامنه شدید قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.