مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه پایکا به روش تحلیل عاملی آشیان بوم شناختی (ENFA) (مطالعه موردی منطقه حفاظت شده لشگر در، استان همدان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه پایکا به روش تحلیل عاملی آشیان بوم شناختی (ENFA) (مطالعه موردی منطقه حفاظت شده لشگر در، استان همدان) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه پایکا به روش تحلیل عاملی آشیان بوم شناختی (ENFA) (مطالعه موردی منطقه حفاظت شده لشگر در، استان همدان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه پایکا به روش تحلیل عاملی آشیان بوم شناختی (ENFA) (مطالعه موردی منطقه حفاظت شده لشگر در، استان همدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه پایکا به روش تحلیل عاملی آشیان بوم شناختی (ENFA) (مطالعه موردی منطقه حفاظت شده لشگر در، استان همدان) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
پایکای افغانی (Ochotona rufescens) گونه ای از راسته خرگوش سانان می باشد که در مناطق کوهستانی ایران، افغانستان، پاکستان و جنوب غربی ترکمنستان پراکنش دارد. در پژوهش حاضر مطلوبیت زیستگاه این گونه در منطقه حفاظت شده لشگر در طی سال های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰ بررسی گردید. به منظور مدل سازی زیستگاه این گونه از روش تجزیه و تحلیل عاملی آشیان بوم شناختی در نرم افزار بایومپر استفاده شد. در این مطالعه از نقاط حضور گونه به عنوان متغیر وابسته و از لایه های اطلاعاتی شامل نقشه طبقات شیب، جهت، فاصله تا جاده، فاصله تا روستاها، تنوع پستی و بلندی ها (ژئومورفولوژی) و پوشش زمین به عنوان متغیر مستقل استفاده شد. نتایج مطلوبیت زیستگاه به دست آمده و مشاهداتی که طی دوره پژوهش صورت گرفت نشان می دهد که زیستگاه انتخابی پایکای افغانی مناطق صخره ای و زمین های مرتعی کم تراکم با فاصله زیاد از جاده و روستا و به طور عمده در دامنه های توده سنگی با شیب زیاد (شیب های ۳۰ تا ۶۰ و بیشتر از ۶۰ درصد) و تخریب مکانیکی شدید و پهنه های واریزه ای می باشد. همچنین نتایج آنالیزها نشان داد که پایکاها در این منطقه، زیستگاهای حاشیه ای را انتخاب می کنند و آشیان بوم شناختی باریکی دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.