مقاله بررسی اثر ترکیبات مختلف ضدمیکروبی روی ضدعفونی سطحی ریزنمونه انگور vitis vinifera L در شرایط درون شیشه‌ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ترکیبات مختلف ضدمیکروبی روی ضدعفونی سطحی ریزنمونه انگور vitis vinifera L در شرایط درون شیشه‌ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ترکیبات مختلف ضدمیکروبی روی ضدعفونی سطحی ریزنمونه انگور vitis vinifera L در شرایط درون شیشه‌ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ترکیبات مختلف ضدمیکروبی روی ضدعفونی سطحی ریزنمونه انگور vitis vinifera L در شرایط درون شیشه‌ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ترکیبات مختلف ضدمیکروبی روی ضدعفونی سطحی ریزنمونه انگور vitis vinifera L در شرایط درون شیشه‌ای :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق با استفاده از ریزنمونه‌های برگی انگور (Vitis vinifera L) دو رقم «خوشناو» و «فرخی»ترکیبات ضدمیکروبی مختلف برای ضدعفونی سطحی فرایند کشت بافت مورد آزمایش قرار گرفتند. در این تحقیق آلودگی باکتریایی درونی مورد توجه بود. ریزنمونه‌ها با استفاده از ترکیبات شیمیایی و طبیعی شامل، هیپوکلرید سدیم، الکل متانول، پراکسید هیدروژن، اسانس اسطوخدوس و آنتی بیوتیک تتراسایکلین در زمان‌های مختلف ضدعفونی سطحی شدند. در این آزمایش میزان ریزنمونه‌های غیر الوده، آلوده و درصد سوختگی در هر ترکیب ضدعفونی در یک بازه زمانی ده روز مشخص شد . در نهایت براساس نتایج به دست آمده از آنالیزهای آماری سه تیمار حمام یا آنتی بیوتیک تتراسایکلین در غلظت‌های ۵۰۰ میلی گرم در لیتر به مدت چهار ساعت و ۱۰۰۰ میلی‌گرم در لیتر به مدت یک و چهار ساعت ، بهترین نتیجه را داشته و توانستند هر دو نوع آلودگی‌های باکتریایی و قارچی باکتریایی و قارچی را کنترل کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.