مقاله بررسی اثر رطوبت بر استحکام توده برنج در ارقام مختلف برنج ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر رطوبت بر استحکام توده برنج در ارقام مختلف برنج ایرانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر رطوبت بر استحکام توده برنج در ارقام مختلف برنج ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر رطوبت بر استحکام توده برنج در ارقام مختلف برنج ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر رطوبت بر استحکام توده برنج در ارقام مختلف برنج ایرانی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
شناسایی بافت محصولات کشاورزی و مواد غذایی همواره مورد توجه و علاقمند متخصصین کشاورزی و صنایع غذایی بوده است. در مواد بیولوژیک مانند دانه‌ها میزان استحکام ماده به شدت به رطوبت آن بستگی دارد. در این تحقیق از ۵ رقم برنج سفید رایج در گیلان شامل هاشمی، علی کاظمی، گوهر، خزر و کادوس استفاده شد. نمونه‌ها در ۴ سطح رطوبتی ۹، ۵/۱۰، ۱۲ و ۵/۱۳ مورد آزمایش قرار گرفتند. برای انجام آزمایش‌ها از یک دستگاه ضربه‌زن گریز از مرکز استفاده شد تا با اعمال نیروی گریز از مرکز به دانه‌های برنج، دانه‌های ترک خورده و ضرب دیده را شکسه و از بقیه‌ی دانه‌ها جدا کند. این دستگاه قابلیت ایجاد تغییر در سرعت و زمان بارگذاری را دارد. ولی در این آزمایش برای همه‌ی تیمارها از سرعت دورانی rpm 2200 و زمان بارگذاری ۱۵ ثانیه استفاده شد تا از اثرات سرعت و زمان اعمال بار در نتایج جلوگیری شود. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که اثر رطوبت و رقم و نیز اثر متقابل رطوبت در رقم در سطح احتمال ۱ درصد معنی‌دار می‌باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.