مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک بروی اسانس گیاه ریحان(OcimumBasilicumL.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک بروی اسانس گیاه ریحان(OcimumBasilicumL.) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک بروی اسانس گیاه ریحان(OcimumBasilicumL.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک بروی اسانس گیاه ریحان(OcimumBasilicumL.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک بروی اسانس گیاه ریحان(OcimumBasilicumL.) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در چند دهه اخیر کودهای شیمیایی معضلات محیطی وانسانی زیادی را بوجود آورده است ،امروزه به منظور بهبود سیستمهای کشاورزی پایدار ،استفاده از کودهای بیولوزیک که جنبه های حفاظت از محیط زیست و سلامت انسان ها را دارند،حائزاهمیت است.در این راستا آزمایشی در بهار وتابستان سال ۱۳۹۱ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد کرج واقع در ماهدشت انجام گرفت. آزمایش مزرعه ای بصورت فاکتوریل با استفاده از طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار مطابق با شرایط کشت ارگانیک اجرا گردید. فاکتورهای آزمایش شامل : قارچ مایکوریزا intraradicesGlomus باکتری Azotobacterchrocooccum ورمی کمپوست بودند، هر کدام در دو سطح،مصرف و عدم مصرف اعمال شدند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که اثر سه گانهمایکوریزا ، ازتوباکتر و ورمی کمپوست باعث افزایش صفات مورد ارزیابی ریحان نسبت به شاهد شد، عملکرد وزن تر اندام هوایی (P<1%) عملکرد وزن خشک (P<%5) و میزان اسانس (P<5%) معنی‌دار بودند، و با مصرف هر سه فاکتور بیشترین میزان اسانس و عملکرد تر و خشک به دست آمد. لذا استفاده همزمان از قارچ مایکوریزا و اتوباکتر و ورمی کمپوست اثر افزایشی برروی میزان اسانس و عملکرد ریحان دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.