مقاله تحلیل و ارزیابی خانه سالمندان رابرت ونتوری بر اساس نظریه زبان الگوی کریستوفر الکساندر (دو رویکرد پسامدرن)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل و ارزیابی خانه سالمندان رابرت ونتوری بر اساس نظریه زبان الگوی کریستوفر الکساندر (دو رویکرد پسامدرن) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل و ارزیابی خانه سالمندان رابرت ونتوری بر اساس نظریه زبان الگوی کریستوفر الکساندر (دو رویکرد پسامدرن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل و ارزیابی خانه سالمندان رابرت ونتوری بر اساس نظریه زبان الگوی کریستوفر الکساندر (دو رویکرد پسامدرن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل و ارزیابی خانه سالمندان رابرت ونتوری بر اساس نظریه زبان الگوی کریستوفر الکساندر (دو رویکرد پسامدرن) :

تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
پست مدرنیسم بر اساس آرا و نظرات منتقدان نقدی بر دوره مدرنیسم بوده و به تنهایی جهت گیری خاصی ندارد و حتی نام خود را وامدار مدرنیسم است، و به طور کلی توصیف نوعی حالت یا موقعیت فقدان هر گونه قطعیت، و نوعی شک گرایی خودآگاه و ظنزآمیز نسبت به قطعیت های زندگی شخصی، فکری و سیاسی است. در معماری، در حالی که مدرنیست ها به دنبال یک زبان واحد برای ساختمان ها بودند، پست مدرنیست ها برای متمایز کردن ساختمان هایشان برای فرهنگ ها، زمینه ها و بازارهای مختلف، بر تفاوت و تنوع تاکید کردند. نگاه انتقادی فلسفه و رویکرد پست مدرن باعث بوجود آمدن دیدگاههای مختلف متنوع و گاهاً متناقضی در معماری پست مدرن در پاسخ به مدرنیسم گردید؛ و پرداختن به فرم یا بازگشت به گذشته و ; در کار هر یک از معماران برجسته بیشتر خود را نشان داد و باعث کثرت دیدگاهها شد. به عنوان مثال کریستوفر الکساندر با نگاه به معماری بومی جوامع سنتی و نوعی رویکرد پدیدار شناسانه به ارائه زبان الگوها در معماری و عمق بخشیدن به معماری پرداخته و نگاهی تجربی به فرآیند طراحی را پیشنهاد می کند حال آنکه رابرت ونتوری، معمار پست مدرن دیگر با تاکید بر نشانه ها و معماری دوپهلو و پیچیدگی در معماری در جستجوی ارائه نوعی معماری جایگزین معماری مدرن است. الکساندر و ونتوری با رویکردهای متفاوت از تاثیرگذاران حرکت معماری پسامدرن بوده و این در حالی است که نگاه آنها به معماری متفاوت است. بعلاوه تفوق نگاهی فرمی و شکلی و استعاره ای در کار ونتوری به جای نگاه فضایی و مرتبط با حواس و نیازهای روحی و الکساندر نیز مشهود است. مقاله حاضر به بررسی ساختمان گیلدهاوس (خانه انجمن برای افراد مسن) طرح رابرت ونتوری بر اساس الگوهای الکساندر می پردازد و در جستجوی اختلافات و تشابهات در نگرش این دو است. بخش ابتدایی به معرفی زبان الگوها و زبان نشانه ها بر اساس آراء این دو معمار پست مدرن پرداخته و سپس تطابق سیزده الگوی بکار رفته در فضاهای مختلف این مجموعه برای ساختمان گیلد هاوس رابرت ونتوری با زبان الگوها در بخش دوم مطرح می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.