مقاله بررسی اثر تغییرات پارامترهای خرد اقلیمی دما و رطوبت بر میزان مصرف و تولید دام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تغییرات پارامترهای خرد اقلیمی دما و رطوبت بر میزان مصرف و تولید دام دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تغییرات پارامترهای خرد اقلیمی دما و رطوبت بر میزان مصرف و تولید دام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تغییرات پارامترهای خرد اقلیمی دما و رطوبت بر میزان مصرف و تولید دام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تغییرات پارامترهای خرد اقلیمی دما و رطوبت بر میزان مصرف و تولید دام :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
وجود شرایط بهینه رشد علاوه بر انسان برای گیاهان و جانوران نیز حائز اهمیت است. در مورد تاثیر پارامترهای مختلف اقلیمی از جمله دما، رطوبت، تابش و سایر موارد، بر محصولات زراعی و باغی مطالعات گوناگون و مختلفی در ایران و سایر کشورها انجام شده است اما در مورد اثر این پارامترها به ویژه در مقیاس خرداقلیمی، بر دام در کشور مطالعات اندکی انجام شده است. تغییر دما و رطوبت در محیط رشد و زندگی دام می تواند بر سوخت و ساز آن و مصرف مواد خوراکی آن اثر گذاشته و به طور غیرمستقیم بر تولیدات لبنی و غیرلبنی دام مؤثر باشد. هدف از این مطالعه بررسی اثر تغییر در دما و تهویه هوای محیط رشد گاو بر مقدار جیره مصرفی آن و میزان تولید شیر روزانه آن بود. به این منظور تعداد ۶۰ راس گاو شیری که از نظر سن و وزن و همچنین سلامتی و دوره شیردهی شباهت بسیار نزدیکی با هم داشتند انتخاب و در چهار تیمار دسته بندی شدند. هر تیمار شامل ۱۵ گاو به صورت: تیمار اول شامل دما و تهویه طبیعی هوا، تیمار دوم شامل افزایش ۵ درجه ای هوا و تهویه طبیعی هوا، تیمار سوم دمای طبیعی و تهویه مصنوعی هوا و تیمار چهارم افزایش ۵ درجه ای دما و تهویه مصنوعی بودند. نتایج حاصله نشان داد که افزایش ۵ درجه ای هوا بدون تهویه مصنوعی مصرف مواد غذایی را در گاو حدود ۱۳ کیلوگرم کاهش داده و همچنین مصرف آب بیشتر از یک لیتر افزایش داشت اما در تولید شیر کاهش چشم گیر ۱۵ لیتری مشاهده شد. افزایش ۵ درجه ای هوا با تهویه تاثیر چندانی بر میزان مصرف و تولید نشان داد. در مورد دمای طبیعی و تهویه هوا بدون تغییرات چشم گیر در مصرف، در تولید شیر افزایشی بالغ بر ۰۷ لیتر مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.