مقاله جداسازی و شناسایی قارچ های خاکزی مزارع زعفران در استان خراسان جنوبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و شناسایی قارچ های خاکزی مزارع زعفران در استان خراسان جنوبی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی قارچ های خاکزی مزارع زعفران در استان خراسان جنوبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی قارچ های خاکزی مزارع زعفران در استان خراسان جنوبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی قارچ های خاکزی مزارع زعفران در استان خراسان جنوبی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
با توجه به اهمیت زعفران به عنوان یک محصول صادراتی با ارزش، شناخت میکروارگانیسم های تاثیر گذار بر روی رشد و تولید این محصول امری ضروری به نظر می رسد. در این میان قارچ ها به عنوان یکی از عوامل همزیست در بستر کشت زعفران در مزرعه دارای اهمیت ویژه ای هستند که شناسایی و بررسی نحوه تاثیر آن ها می تواند در تولید بیشتر این محصول موثر باشد. در این مطالعه به منظور شناسایی قارچ های خاکزی مزارع زعفران در پاییز سال ۱۳۹۲، از خاک های زیر کشت این محصول در استان خراسان جنوبی نمونه برداری شد. نمونه برداری از خاک به طور تصادفی از عمق ۱۵-۵ سانتی متری صورت گرفت. نمونه ها در اسرع وقت به آزمایشگاه انتقال داده شده و عمل جداسازی انجام گرفت. جداسازی قارچ از خاک از طریق تهیه سوسپانسیون خاک و کشت آن در محیط کشت PDA صورت گرفت. شناسایی آن ها، بر اساس خصوصیات مرفولوژیکی و میکروسکوپی و کلید شناسایی صورت پذیرفت. چندین جدایه قارچ و باکتری جداسازی شدند. در بررسی اولیه قارچ های Aspergillus sp.، Penicillium sp.، Fusarium sp.، Rhizopus sp شناسایی شدند. تحقیقات در زمینه شناسایی جنس ها و گونه های قارچ های جداسازی شده در حال انجام است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.