مقاله مطالعه دانش بومی تولید زعفران در شهرستان سرایان (استان خراسان جنوبی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه دانش بومی تولید زعفران در شهرستان سرایان (استان خراسان جنوبی) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه دانش بومی تولید زعفران در شهرستان سرایان (استان خراسان جنوبی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه دانش بومی تولید زعفران در شهرستان سرایان (استان خراسان جنوبی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه دانش بومی تولید زعفران در شهرستان سرایان (استان خراسان جنوبی) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
دانش بومی برخاسته از متن جوامع بشری در طول دوران های طولانی و حاصل تجاربی است که در طی زمان و به کمک آزمون و خطاهای گوناگون به دست آمده است. از این رو، رجوع به دانش بومی و تجربی گذشتگان و ایجاد ارتباط بین نتایج حاصل از مطالعات تحقیقاتی با میراث تجربیات پیشینیان می تواند نتایج ارزشمندی را به همراه داشته باشد. در این راستا، به منظور مطالعه روش های بومی زراعت زعفران، پژوهشی پرسشنامه ای در سال ۱۳۹۲ در شهرستان سرایان واقع در استان خراسان جنوبی انجام شد. تعداد ۶۲ کشاورز به صورت تصادفی از بین جامعه آماری (کشاورزان زعفران کار شهرستان سرایان) انتخاب و پرسشنامه ها تکمیل گردید. نتایج نشان داد در این شهرستان، کشت زعفران عمدتا از نیمه شهریور تا نیمه مهرماه صورت می گیرد (۷۳ درصد). حدود ۶۰ درصد کشاورزان استفاده از بنه های با وزن بیش از ۸ گرم را جهت بهبود عملکرد زعفران مفید ارزیابی نمودند. بیش از ۸۰ درصد زارعان زعفران، حذف مقداری از فلس های اطراف بنه را قبل از کاشت توصیه کرده و مناسب ترین خاک را جهت کاشت زعفران خاک با بافت متوسط دانستند. بر اساس اظهارات کشاورزان پرورش دهنده زعفران، بهترین عمق کاشت برای این گیاه، ۲۰ سانتی متر و مناسب ترین آرایش کاشت، استفاده از فواصل کاشت ۲۰*۲۰ سانتیمتر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.