مقاله بررس ی اثرات ترکیب درصد گازهای اسیدی در واحد شیرین سازی گاز طبیعی به روش جذب با حلال DEA


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررس ی اثرات ترکیب درصد گازهای اسیدی در واحد شیرین سازی گاز طبیعی به روش جذب با حلال DEA دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررس ی اثرات ترکیب درصد گازهای اسیدی در واحد شیرین سازی گاز طبیعی به روش جذب با حلال DEA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررس ی اثرات ترکیب درصد گازهای اسیدی در واحد شیرین سازی گاز طبیعی به روش جذب با حلال DEA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررس ی اثرات ترکیب درصد گازهای اسیدی در واحد شیرین سازی گاز طبیعی به روش جذب با حلال DEA :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مصرف جهانی گاز طبیعی روز به روز رو به افزایش است. گاز طبیعی به همراه عوامل اسیدی همچون هیدروژن سولفورH2S و گاز کربونیک CO2 در غلظت های متفاوت، گاز ترش نامیده میشود که در صورت عدم حذف این عوامل اسیدی صدمات قابل ملاحظه ای به سبب وجود فرآیند خوردگی ممکن است به خطوط انتقال و تجهیزات مصرفکننده گاز وارد شود. عمده گاز ترش ازمیادین گاز طبیعی استحصال شده و عملیات حذف عوامل اسیدی از آن را شیرین کردن گاز می گویند. منظور از شیرین سازی گاز طبیعی، بهره گیری از یک فرآیند شیمیایی، فیزیکی برای جذب عوامل اسیدی از جریان گاز می باشد. در این مقاله شیرین سازی گاز ترش توسط فرآیند جذب با حلالDEA بررسی و به کمک نرم افزار ASPEN HYSYS تاثیر میزان اسیدی بودن گاز طبیعیبر روی هزینههای ثابت از قبیل سطح انتقال حرارت مبدل حرارتی و قطر برج تعیین شده است. بر اساس نتایج شبیهسازی افزایش غلظت گازهای اسیدی در گاز طبیعی تاثیر خطی بر روی پارامترهای اقتصادی بررسی شده دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.