مقاله ارزیابى میزان فنل و فعالیت آنتى اکسیدانی خرما مضافتی بم (Phoenixductylifera)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابى میزان فنل و فعالیت آنتى اکسیدانی خرما مضافتی بم (Phoenixductylifera) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابى میزان فنل و فعالیت آنتى اکسیدانی خرما مضافتی بم (Phoenixductylifera)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابى میزان فنل و فعالیت آنتى اکسیدانی خرما مضافتی بم (Phoenixductylifera)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابى میزان فنل و فعالیت آنتى اکسیدانی خرما مضافتی بم (Phoenixductylifera) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
یکی از ارکان توسعه پایدار هر کشور در بخش کشاورزی تولید مواد غذایی مناسب و تامین امنیت آن است. مصرف محصولات گیاهی طبیعی وتازه غنی از آنتی اکسیدان ها و فیتو شیمیایی ها در غلبه بر بیماریهای موثر بر سلامتی انسان ها مفید است. خرما یکی از محصولات باغی مهمایران است که به علت دارا بودن مواد معدنی، قندها، ویتامین های مختلف و ترکیبات آنتی اکسیدانی، ارزش تغذیه ای بالایی دارد. هدف اینمطالعه، بررسى میزان فنل و بررسى اثر آنتى اکسیدانى خرما است. در این تحقیق، خرمای رایج در استان کرمان با نام مضافتی بم انتخاب شد.میزان ترکیبات فنولی توسط روش فولین سیو کالتیو و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی توسط روش های قدرت احیا کنندگی، ظرفیت آنتیاکسیدانی FRAP و DPPH اندازه گیری شد. نتایج بدست آمده نشان می دهد که میزان ترکیبات فنلی در خرما مضافتی بم ۰۴۳±۱/۲۴میلی گرم اسید گالیک در ۱۰۰ گرم از نمونه و فعالیت آنتی اکسیدانی به روش FRAP؛ ۲۶/۵۱±۸۵۲ میلی گرم در ۱۰۰ گرم نمونه می باشد.همجنین میزان درصد DPPH در غلظت های مختلف عصاره خرما مضافتی بم نشان می دهد که با افزایش غلظت میزان فعالیت آنتی اکسیدانیافزایش می یابد که در غلظت های ۲۰۰ ، ۵۰۰ و ۸۰۰ به ترتیب ۳۷% ، % ۴۷ % و ۶۳ % می باشد. نشان می دهد که میزان قدرت احیاء کنندگی درغلظت های بالا بیشتر می باشد که به ترتیب در غلظت های ۲۰۰ ، ۵۰۰ و ۸۰۰ برابر با ۰/۴۷، ۰/۵۳ و ۰/۶۲ می باشد. مطالعات انجام شده در اینتحقیق نشان می دهد که خرما با داشتن ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی به عنوان یکی از منابع طبیعی دارای ارزش تغذیه ای بالای می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.