مقاله بازاریابی غلات آلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بازاریابی غلات آلی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بازاریابی غلات آلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازاریابی غلات آلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بازاریابی غلات آلی :

بازاریابی غلات آلی

مقدمه
بازاریابی غلات تولید شده به صورت آلی با بازاریابی غلات به صورت رسمی و قراردادی تفاوت بسیار دارد. در حالیکه پرورش دهنده قراردادی می تواند تمام یک برداشت محصول را در یک انبار بزرگ به امانت بگذارد. تولید مواد آلی معمولا به وسیله یک قرارداد با خریداری بخصوصی انجام می شود.

بازار مواد آلی از توده زیادی از خریداران با نیازهای ذخیره ای خودشان، از کمیت های کوچک تا عمده تشکیل شده است. حتی خریداران کلان معمولا نمی توانند تمام ذخیره یک محصول خاص را یک جا دریافت کنند، اما ممکن است به مقدار مشخصی هر ماه نیاز داشته باشند. بنابراین مهم است که تولید کننده مواد آلی ظرفیت ذخیره سازی داشته باشد و کیفیت آن محصول طی چندین ماه حفظ شود.

(۱) . ذخیره سازی ممکن است مهم نباشد اما یک عامل عمده برای بازاریابی موفق است.
بعلاوه مهارتهای بازاریابی مورد نیاز تولید کنندگان مواد آلی متفاوت اند.

(۲) . تولید کنندگان قراردادی غله می توانند سودشان را با زمان بندی فروش به منظور سود جستن از نوسان های بازار، افزایش دهند. تولید کنندگان مواد آلی، سعی در بدست آوردن سودهای بیشتری به وسیله استفاده از تجربه، دانش و روابط دارند. تولید کنندگان با تجربه می دانند، بازارها کجا هستند، چگونه مذاکره برای معامله داته باشند و جگونه خود را به عنوان عرضه کنندگان قابل اعتمادی در طی روابط دراز مدت با خریداران نگه دارند.

بازارهای مواد آلی می توانند شکننده و قابل تغییر باشند با دوره هایی از تقاضاهای زیاد و عرضه کم برای محصولات خاصی به علاوه داشتن دوره هایی با ذخیره بالا و تقاضاهای بسیار کم. تقاضا برای غلات آلی به طور گسترده ای بر حسب نوع غله متفاوت و گوناگون است.

در حالیکه گوناگونی غلات قسمت همی از سیستم های کشت مزرعه ای غلات است، اما می تواند بسیار مشکل باشد که بازارهایی را پیدا کنند که تقاضاهای کمی را داشته باشند. بکارگیری باالنسبه یک نوبت چرخشی با ثبات به کشاروزان اجازه بازاریابی جلوتر و پیش از زمان می دهد

تا اینکه آنها با این سئوال مواجه شوند که هر سال چه بکارند. تولید کنندگان علاقه مند به مواد آلی باید با چندین خریدار تماس داشته باشند تا چیزی درباره بازار بدانند و بیشتر درباره محصولات تقاضا شده، استانداردهای کیفیت و قیمت بدانند.

در سال ۱۹۹۳ تجزیه و تحلیل بازاریابی برای محصولات آلی در Northern Plains آشکار ساخت که محدودیت های عمده برای کند وآرام کردن بازاریابی، جریان کند عرضه غلات و پرداخت های دیر برای محصولات (برای تولید کنندگان) و مشکلات کیفیت (برای خریداران و پردازشگران) بودند. به کشاورزان معمولا طی زمان ت۳۰ تا ۶۰ روزه در عوض پرداخت نقدی، پول می دادند،

تولید کنندگان بررسی شده در تحقیق بالا دربازه سودی که بین جمع آوری محصول و تحویل محصول در ماه بعدی افزایش یافته بود، نگران بودند. آنها همچنین کمبود اعتماد بنفس را در خریدار بخصوص در خریداری محصول بعد از تقاضا از کشاورز برای کشت آن را ابراز داشتند.

امروزه کشاورزان می دانند که چگونه غلات آلی با کیفیت عالی تولید کنند و تشکیلات زیر بنایی بازاریابی به منظور عرضه غله به صورت سریعتر و تاخیرات پرداخت دستمزد کمتر گسترش یافته است.

هنوز ممکن است تاخیری بین تحویل و دریافت دستمزد باشد زیرا زمانی برای مسند سازی زنجیره نگهداری و سرپرستی مورد نیاز است اما تولید کنندگان چشم به دو هفته تاخیر دوخته اند تا دو ماه تاخیر، همچنین گزینه های موجود بیشتری برای کشاورزان فراهم است.

قیمت های اضافی (اضافه بها) اغلب بر مبنای تمیز نگه داشتن و تحویل هستند. با این وجود با رشد سریع در تولید چارپایان موج همانندی در تقاضای مواد غذایی (حیوانات) شده و تعدادی از این خریداران غلات تمیز نشده را خواهند خرید

. قراردادها تولید کننده را به عنوان هر دو، یا یکی یا هیچکدام از آنها مشخص خواهد کرد. برای مثال، تعدادی از قیمتها برای (شرکت) FOB، به صورت نهایی مشخص شدند و تولید کننده باید هزینه ارسال و تمیز کردن را بدهد.

دیگر خریداران ممکن است قیمتی را بر مبنای کیفیت بعد از تمیز شدن بدهند اما خریدار هزینه ارسال و تمیز کردن را بدهد. پرورش دهندگان با تجربه تاکید می کنند که تمیز کردن و ارسال هزینه های سنگینی اند و شخص باید متن قرارداد را به منظور عدم برخورد با مشکل دقیق بخواند. همچنین مهم است که بدانیم اگر محصول تحت استاندادهای مشخص شده باشد. چه اتفاق خواهد افتاد.

استاندادهای کیفیت
« مایک پرات» مدیر خرید قبلی در شرکت آمریکایی غلات (با نام سلامتی و تغذیه) بیان می کند که توانایی بدست آوردن استانداردهای کیفی و ذخیره سازی محصولات، فاکتورهای عمده ای برای کشاورزان آینده هستند.

(۱) . با این وجود نیازهای خریدار متفاوت اند. برای تولید های برای مصرف غذایی، خریدار به نمونه و شاخص از محصول برای مطمئن شدن از کیفیت محصول ارسالی نیاز دارد. تولید کنندگان باید با انواع تکنیکهای نمونه برداری آشنا باشند و بدانند که چگونه آنها بر روی نمونه فرستاده شده برای خریدار تاثیر می گذارند. تعداد زیادی از سازمانهای گواهی دهنده در این مورد اطلاعاتی را در این زمینه می دهند.

همچنین خریداران بر حسب درجه تمیزی و شرایط مورد نیاز متفاوت اند. در حالیکه خریداران زیادی نمی خواهند که محصول تمیزی داشته باشند دیگر خریداران ترجیح می دهند که شرایط خاص خودشان را با استفاده از وسایل و تجهیزات خودشان انجام بدهند.

کمپانی «لین کلارکسون» در « سرگردوی شمالی» بیان می کند که « تعداد بسیار کم و معدودی از کشاورزان از به نظم درآوردن و عرضه ماشینی که ما فکر می کنیم برای عرضه مواد عالی برای پردازشگران غذا های انسانی حمایت می کنند.

الک و غربال کردن صدمه به غشاء غله می زند اگر از قبل تمیز کردن برای استانداردهای کیفی مورد نیاز باشد، بذرهای هرزه، مواد سبزینه و دیگر اضافات باید قبل از ذخیره سازی دور ریخته شوند. اینگونه خریداران به دنبال ظاهر بسیار عالی و قابل عرضه بدون خرده های اضافی هستند.

آقای پرات مثالی از تولیدکنندگان سویا می آورد که با قیمتی برای هر پوشل
(پیمانه به وزن) ۲۰ دلاروسوسه شدند و میله قط زن را روی کمباین به منظور سود دهی بیشتر پایین آوردند.

محصول ممکن است که خیلی کثیف شود تا اینکه، محصول نهایی فقط تا ۱۰ دلار قابل فروش بوده خرمن کوبی یا جمع آوری محصول یکی از مهمترین مراحل برای مطمئن شدن از یک کیفیت بالا می باشد مهم است که کمباین ها در نهایت دقت تمیز شود تا از آلوده شدن با مواد غیر قابل قبول، بخصوص ارگانیسم های اصلاح شده ژنیتیکی (GMO) جلوگیری شود.

اگر شما یک کمباین داشته باشید بهتر است ، زیرا دقت بیشتری را برای پرداختن به جزئیات دارید. جمع آورندگان سنتی خرمن دقت لازم را برای ذرات ریز نمی گذارند بعلاوه آنها نوعا بازار غلات خرده ریز عاریت کرده اند و اغلب با محصولات خاص مثل سویا ( دانه های روغنی) دارای ارزش غذایی و خر شده و گندم (سیاه گاوی) آشنایی ندارند

اگر شما کارگران سنتی اجاره می کنید، بهتر است که مبلغ زیادتری را به منظور بسیار دقیق تمیز کردن خرمن هایشان بدهید تا از آلودگی جلوگیری شود و ماشین آلات بهتر به کار برده و تنظیم شوند.

زمان خرمن کوبی برای کسب سطح رطوبت مناسب و جلوگیری از سبز شدن و جوانه زدن و خرد شدن غلات نقش مهمی دارد. آقای « تام سن لی » بیان می کند که بیشتر رطوبت در توده غلات در هنگام بارگیری نگه داشته می شود در این زمان فضای میان غلات پر می شوند و جابجایی هوا کاهش می یابد.

سطوح مرطوب زمین بای به طور جداگانه جمع آوری محصول شوند تا از جمع آوری غلات رطوب که ممکن است خراب یا فاسد شوند یا کپک بزنند جلوگیری شود. او اظهار می دارد که بهترین غلات آنهایی اند که هوا داده شده اند یا در آخور خشک شده اند

. هوا دهی باید در روزهای خشک پاییز انجام شود نه در شب یا روزهای مرطوب هوا دهی رطوبت غلات را کاهش می دهد و از عرق کردن محصول که منجربه کپک زدن می شود جلوگیری می کند نوستان های دما در خارح منجر به عرق دهی می شوند و باید تذکر داد که از آن جلوگیری شود. اگر خشک کردن به صورت مکانیکی مورد نیاز است باید به صورت آهسته با دمای کم انجام شود. دمای ۹۰ درجه فارنهایت با جریان زیاد هوا بهتر است. آقای « سن لی » می گوید که کیفیت غذایی در دماهای بالا پایین می آید.

کمپانی (Fairriew Farms) راهنمایی در مورد خرمن کوبی ذخیره سازی در شبکه انترنت دارد اگر چه بیشتر روی سویا و دانه های روغنی تاکید دارد، می توانند نشان دهد که چگونه استانداردهای ذخیره سازی و خرمن کوبی دقیق و سختی می توانند وجود داشته باشند. در اینجا تعدادی از آنها را که در ارتباط با سویا برای مصرف انسانی هستند، آورده ایم :
• دانه ها را در سطح رطوبتی که منجر به خراب شدن طی ذخیره سازی
• (برای سویا ۱۳ درجه) انجام دهید.
دوباره به یاد داشته باشید که نیازهای خریدار گوناگونند، برای مثال، شرکت کلارکسون ترجیح می دهد که کشاورزان در رطوبت ۱۵ درجه محصول را جمع آوری کنند تا دانه ها ترک نخورند و سپس دانه ها را با هوای محدود خشک کنند .
• مزارع باید از غلات خالی باشند (غربال و الک کردن نباید محصول را از سویا جدا کند)
• تکه بزرگ ی کثیف و گل را از جمع آوری محصول دور کنید. آن دانه هایی را که در سطح پایین زمین هستند را فراموش کنید و میله قط زن را از کثیفی دور نگه دارید.

• علوفات سبزینه و ساقه ها باعث گرد وخاکی می شوند که به غشاء و پوسته دانه ها می چسبند و به دانه لک های ارغوانی رنگی می دهند که جدا شدنی نیستند.
• کمباین ها و واگن های مزرعته باید از دیگر انواع سویاها تمیز باشند تا از آلودگی و فساد جلوگیری شود.

• ماشین آلات را طوری تنظیم کنید تا صدمه به دانه به حداقل برسد.

• ظرفهای جمع آوری را تمیز نگه داریدؤ گرد وخاکها ی حاصل از دانه ها و دانه های کپک زده را دور کنید و علوفات اطراف سطلها را اصلاح کنید تا پناهگاهی برای حشرات نباشد.
• دانه ها را در سطلها به وسیله پنکه سرد نگه دارید. بعضی خریداران به هوا دهی نیاز دارند.
• سطح مناسبی از رطوبت باید در طی ذخیره سازی برای جلوگیری از کپک زدگی و فساد نگه داشته شود.

• حشرات باید دور شوند ولی هنگام ذخیره سازی، حشره کشی به وسیله دفع آفات اجازه داده نمی شود. ATTRA) اطلاعاتی را در مورد کنترل مواد آلی حشرات داده است.)
تمام این تلاشها ی اضافی به منظور مطمئن شدن از بالا بردن قیمت محصول و بالا بردن کیفیت برای خریدار می باشد صفحه ۶ اینترنتی مربوط به این شکرت را به منظور راهنمایی کامل ببینید.

آقای « مایک برات» تاکید زیادی بر حرکت دادن دانه ها و غلات روی یک صفحه میزان شده بر اساس وزن مخصوص دارد تا سنگهای کوچک و شیشه و اضافات کوچک جدا شوند. او تاکید می کند که تاجر ( یا پرورش دهنده، اگر بازاریابی به صورت مستقیم است) مسئول هر گونه ماده خارجی از قبیل تکه های سنگهای آسیب دیده ماشین آسیاب می باشد اقلام کوچک بذر مثل تکه های کتان به آسانی تمیز می شوند.

در مورد ذخیره سازی: On- Farm Storage
مبالغ اضافی تولید مواد آلی ثبات کافی ندارند. زیرا بازار مواد آلی ،شبیه دیگر
بازاره های خاص کوچک است و به آسان صاحب ذخیره زیاد می شود.
آقای پرات بیان می کند که تنها روش سری وی برای کشاورزان مواد آلی این است که در امکانات و تسهیلات ذخیره سازی سرمایه گذاری کنند – هر سال یک ظرف جمع آوری کنید اگر شما بتوانید آنرا ذخیره کنید . شما با حفظ بازار پول بدست

می آورید . وآنرا هنگام نقصانات و کمبودها به قیمت بالا می فروشید. ( مشروط براینکه آنرا ذخیره نکنید زمانیکه وضع کیفیت وخیم شود‌) به خاطر داشته باشید که هر روز که غله در انبار داشته باشید هزینه برایتان خواهد داشت و سعی کنید که قرار دادی را با خریداری که محصول را پذیرفته یا هزینه ذخیره را قبول دارد، بپذیرد. روش جایگزین این است که با خریداری که جای ذخیره دیگری دارد ،

قرار داد بپذیرد. بر طبق کمپانی organics و Home stead روبه رو شد در کانادا و در دنیا تقاضا برای تقریبا هر نوع محصول آلی وجود دارد ، اگر آن طوری ذخیره شود تا شرکت بتواند آنرا پردازش کند . دیگر مزیت ذخیره این است که شما
می توانند نمونه های محصول را به خریدار قبل از فروش بفرستید

. این امر نشان دادن گیاهان پردازش شده با مقدار زیادی غله که خارج از سطح استاندارد هستند و می توانند سریعا توسط خریدار پذیرفته نشوند جلوگیری می کند. هنگام فرستادن یک نمونه آنرا به عنوان نمونه ای از آنچه هست بفرستید نه به عنوان یک نمونه کامل شما نمی خواهید که باعث نگرانی خریداری شوید که کیفیت نمونه از توده غلات بیشتر باشد. شما همچنین می توانید غلات ذخیره شده را از یک آزمایشگاه مستقل برای سطح پروتئین ، سطح کیک ( خراب شدگی ) سمومات باکتریایی و مواد خارجی تست کنید.

مقاله خاص درباره آلودگی محصولات و غلات اصلاح شده ژنیتکی:
با پیدایش ارگانیم های اصلاح شده از لحاظ ژنیتکی ( GMO ) خطر دیگر به خطرهای کشاورزان و کشتکاران اضافه شده است . استاندارهای منظم و ساماندهی شده از استفاده از محصولات و غلات GMO جلوگیری می کنند

. همراه با این ممانعت احتمال آلودگی غلات با گرده ارگانیم های ژنیتکی از مزاره مجاور و یا آلودگی در حین برادشت یا ذخیره سازی را هم وجو دارد. در مورد گندم ، گرده بار آورده از یک مزرعه با گندم اصلاح شده ژنیتکی می تواند گندم در حال رشد مزرعه مجاور را آلوده کند و تست این دانه را در مورد اصلاح ژنیتکی مثبت کنده و در صورتی که نتایج تست مثبت ، مشخص شود ، تمام محصول به عنوان مواد غیر آلی یا غیر ارگانیک بازگشت خواهد خورد.

برای اجتناب از آلودگی ، علاوه بر استفاده از مرزهای میان بند در مزرعه ، برداشت محصولات غیر اصلاحی را در صورتی زمان رسیدگی اجازه دهد در ابتدا در نظر بگیرید. هنگام برداشت محصولات غیر اصلاحی در مزارع مجاور با محصولات اصلاح ژنیتکی ، بررخود و عمل با چند ردیف در کناره های مزرعه چنانکه که گویی آنها محصولات اصلاحی بوده اند را در نظر داشته باشید و این کار را برای گاهش احتمال گندم یا محصول آلوده ، شده به گرده گیاه اصلاحی انجام دهید.

هنگام انتقال از مزرعه محصولات اصلاحی به مزرعه محصولات اصلاحی کمباین
( دستگاه دروگی را کاملا تمیز کنید . یک کمباین می تواند بیش از دو ی ۳ کپه از گندم های قبلی را در خود داشته باشد . هرگونه وسیله محل محصولات باید کاملا پاکیزه سازی شود . گودال ها یا محفظه های مخصوص دریافت گندم یا غلات ، پره ها ، نوارهای نقاله ، بالابرها، خشک کن ها و سطح ها یا صندوقها تمام منابع احتمالی اختلاط هستند

. داخل و اطراف این بخشهای سیستم را برای به حداقل رساندن اختلاط کاملا تمیز کنید . مقداری غله غیر اصلاحی را با بالاترین ظرفیت از بین سیستم عبور دهید تا سیستم از غله اصلاحی پاکسازی می شود . بر حسب زدن و عنوان بندی کردن سطل ها و سیستم های انتقال را با برچسپ های مشخص شده با رنگ در نظر داشته باشید و همچنین راهنمایی هایی برای اجتناب از اختلاط غله اصلاح ژنیتکی با غلات اصلاح نشده.

به خاطر داشته باشید که پتانسیل اختلاط در هر مرحله از فرآیند از کاشت تا برداشت و از انبار سازی تا حمل وجود دارد. نمونه های همه چیز را فگاه هداری کنید ، شمال بذری که کاشته شده ، نمونه هایی از آنچه برداشت شده است و نمونه هایی از آنچه حمل شده است تا هنگامی احتیاج به این اسناد نیاز دارید که بدانید خریدار راضی است . اگر شما هر گونه شک و سوالی در مورد خلوص محصول خود یا بذر کاشته شده خود دارید، آن را در مورد آلودگی ارگانیم اصلاح ژنیتکی مورد آزمایش قرار دهید. حتی اگر شما آن را به عنوان مواد غیر اصلاح شده خریداری کرده اید ، آن محصول می تواند بازهم آلوده باشد.

روشهای زیادی برای آزمایش محصولات شما وجود دارد . ارزان ترین و ساده ترین شیوه ها نوارهای تست شرکتهایی همچون Envirologix و Strategic Diagnostic می باشد.در عین حالیکه نوارها ارزان قیمت ( حدود ۳ تا ۵ دلار) به ازای هر نوار هستند ، اما آنها می توانند فقط یک ژن منفرد را آزمایش کنند.

آیا در صورتی مفید هستند که شما بدانید همسایه شما در حال پرورش چه چیز می باشد و شما نگران آلودگی از آن منبع باشید. آزمایش جامع تربه ازای هر تست حدود ۳۰۰ دلار هزینه دارد، اما می تواند هر وع ژن مهندسی شده ( اصلاح) از لحاظ تجاری در دسترس را کشف کند.

دو شیوه اکثرا رایج مورد استفاده برای کشف ارگانیم های اصلاح ژنیتکی عبارتند از آزمون مرتبط با آنزیم immunosorberot یا اختصارا ELtsa و فعل و انفعال زنجیره پلیمر از یا PCR است. با توجه به گفته های Dean Layton از شرکت Envirologix برای گندم خام و سویا توصیه می شود در حالیکه PCR برای مواد غذایی فرآوری شده تر مناسب و بهتر است

و به طور معمول تست نواری اغلب به عنوان یک مشاهده ابتدایی با آزمایش PCR برای تشیخص وجود ارگانیم اصلاح ژنیتکی مورد استفاده قرار می گیرد ، از آنرو که تست نواری ارزان قیمت و سزیع است در حالیکه PCR پر هزینه است.

در حالیکه حرکتهایی برای استاندارد سازی روشهای آزمایش و تست وجود دارد ، در حال حاضر بهترین توصیه به کشاورزان و پرورش دهندگان انتخاب روشهای آزمایش و لابراتورها با دقت تمام و احتیاط است . خریداران باید به برنامه آزمایشی شما اعتقاد داشتهباشند و اغلب اجازه می دهند شما بدانید چه آزمایش هایی قابل پذیرش برای آنها هستند

. از آنرو که تضمین صد در صد غیر اصلاح ژنیتکی بودن غیر ممکن است ( به دلیل گسترش آلودگی ارگانیم اصلاح ژنتیکی و محدودیت های آزمایش) پذیرش و اجازه خریدار برای اره درصد تا ۵ درصد آلودگی معمول می باشد. با این وجود الزام خریداران برای خلوص ۹۹ درصد آزمایش های دقیق تر از خلوص ۹۵ درصد الزامی خواهد کرد.

این تستها توسط شرکت های Genetic ID / Inc / Central Testing و Envirologixv ارائه شده است : چندین لابراتور آزمایشی در بخش منابع این مقاله فهرست شده است.

استفاده از یک تاجر یا یک کارگزار ( واسطه)
قرارداد بستن با یک تاجر اغلب تنها روش فروش محصولات ارگانیک یا محصولات جایگزین است که فاقد مجاری و کانالهای مشخص شده بازاریابی و بازار هستند. مزایای استفاده از یک تاجر شامل حذف و اجتناب از ادعا های بدهی و هزینه های بیمه و همچنین اجتناب از مجبور بون برای یافتن خریداران و یا گسترش خود بازار می باشد.

در بسیاری موارد تاجران به کشاورزان توصیه هایی در مورد چگونگی تولی و برادشت یک محصول با کیفیت عالی را می دهند. معایب این کار تقسیم ارزش و سود بدست آمده توسط تاجر ، احتمالا پرداخت دیرتر و عدم توفیق احتمالی در محترم شمردن قرار داد را شامل می شود. علاوه بر این کشاورزان با چنین قراردهایی قادر به استفاده بردن از تغییرات مطلوب قیمتها نیستند.

اگر چه کشاورزان در این حالت از مسئله افت وکاهش قیمتها هم مصون هستند ، همانند مقداری ریسک باشد، ممکن است بهتر باشد بدون قرارداد بستن از چندین خریدار بفهمد آنها برای کدام محصولات قرار داد می بندند، سپس بطور مستقل آن محصولات را کشت کند. و هنگام برداشت آنها را به یک یا ند خریدار بفروشد. برای اطمینان از کیفیت ، برخی خریداران در حال حرکت تغییر نحوه خرید از بازار به سوی سیستم ها تولید قرار دادی هستند.

ارتباط با خریداران، آنگونه که دیده ایم، برای تولید کننده حیاتی و مهم است، برای تعیین اینکه چه بکارد، چگونه کاشته خود را باطرحهای تناوبی سازگار کند و چگونه محصولات را پرورش دهد و برداشت کند.

هم تولید کننده و هم خریدار لازم است تمام نکات و زبان های قرارداد را قبل از امضای آن با دقت ملاحظه کننده درک استانداردها و زمانهای مشخص شده حیاتی است. بعنوان مثال، کشاورزان نیاز دارند بدانند استانداردهای درجه بندی در مورد گندم و غلات معین شده برای مصارف انسانی بالاتر از استانداردهای مربوط به غلات علوفه ای و تغذیه دام
می باشد.

تولید کننده بویژه باید درباره جنبه های قانونی تولید قراردادی چیزهایی بیاموزد و بداند گزینه ها و امکانات او در مورد منابع قانونی در صورتیکه خریدار توافق را نقض کند چه هستند. اطلاعات در مورد ارزیابی قراردادها شامل الگوها و موارد نمونه در آدرس سایت انترنتی http://web.aces.uiuc.edu / value/ cont,acts / htx قابل دستیابی است.

Does organic pay
Brian De vore در مقاله ای در Hand ship عنوان می کند بنظر می رسد عقیده اکثریت این باشد که روی آوردن به مواد ارگانیک برای اقتصادی و مقرون بصرفه نگهداشتن آن کافی نیست. کاهش سود مواد ارگانیک قابل پیش بینی هستند در حالیکه بیشتر کشاورزان برای پول بیشتر به مواد الرگانیک روی می آورندد.

قیمت غلات و گندم ارگانیک دو برابر قیمت رایج و متداول شده است و همجنین قیمت بذرهای روغنی بویژه سویا سه برابر قیمت رایج سود برخی محصولات در حالیکه کشاورزان بیشتری به مواد ارگانیک روی می آورند در حال کاهش است،

اما کشاورزانی که بتوانند سالهای انتقال را سپری کنند همچنان موقعیت هایی برای افزایش درآمدشان دارند. همچنین در مورد محصولات معینی افزایش تقاضا وجود دارد که در مورد آنها قیمتها و سودها عملا در حال افزایش هستند. با این وجود برای بسیاری از کشاوزان بجای اینکه زمین خودشان را کشت کنند در زمین اجاره ای کشت می کنند، رفتن به سمت مواد ارگانیک می تواند تفکری بهتر از فروش به مالکین زمین و یا به بانکداران باشد.

قیمتهای نمونه نشان داده شده در جدول ۱ وسوسته کننده یا اغوا کننده است اما تمام داستان را بازگو نمی کند. کشاورزان دارای کشکلات بیشتری در قرارداد بستن برای کاشت برخی غلات خاص از قبیل گندم به نام blue corn هستند. Kynn clarkson می گوید: محدودیت تعریف شده ای برای قابلیت بازارهای مناسب برای جذب تمام ذخایر قابل دسترس دارد. تولیدات کشاورزی بازار باز به از بین بردن سریع سود قیمتها بسرعت گرایش و تمایل دارد.

تولید قراردادی تمایل به تنظیم ذخیره آن چیزی دارد که بازار بتواند آن را جذب کند و براین اساس منافع و سودی را به مدت طولاتی تر از تولید بازار باز کسب کند بسیاری کشاورزان همچنین در حال پی بردن به این نکته هستند که نیاز دارند مقدار بیشتری از محموله های غلات ارگانیک را به کار بگیرند،

به جای فقط بکار گرفتن محصولات شان با دستگاههای محلی. شبیه تمام غلات با هویت تعریف شده، غلات ارگانیک موقعیتی را برای کشاورزان افزایش ارزش ارائه می دهند، اما آنچه که ارزش را اضافه می کند آسان بدست نمی آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.