مقاله تدوین راهبردهای مطلوب ترویج سلامت روان و روابط اجتماعی در سریال های خانوادگی برای سیمای جمهوری اسلامی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تدوین راهبردهای مطلوب ترویج سلامت روان و روابط اجتماعی در سریال های خانوادگی برای سیمای جمهوری اسلامی ایران دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تدوین راهبردهای مطلوب ترویج سلامت روان و روابط اجتماعی در سریال های خانوادگی برای سیمای جمهوری اسلامی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تدوین راهبردهای مطلوب ترویج سلامت روان و روابط اجتماعی در سریال های خانوادگی برای سیمای جمهوری اسلامی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تدوین راهبردهای مطلوب ترویج سلامت روان و روابط اجتماعی در سریال های خانوادگی برای سیمای جمهوری اسلامی ایران :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
هدف این تحقیق، ارائه راهبردهای مطلوب ترویج سلامت روان و روابط اجتماعی در سریال های خانوادگی برای سیمایج.ا.ا می باشد. این تحقیق با استفاده از روش دلفی، طی سه مرحله و با بهره گیری از الگوی برنامه ریزی استراتژیک انجامشد. برای دستیابی به اهداف تحقیق از نظرات خبرگان در این حوزه کمک گرفته شد. نتیجه این تحقیق نشان دادراهبردهای تهاجمی مناسبترین راهبردها برای این نهادها می باشند. در انتها راهبردهای تهاجمی تدوین شده برایمعاونت سیمای سازمان صدا و سیمای ج.ا.ا اولویتبندی شدند و مهمترین راهبرد این تحقیق کلی «خطوط رهنمودهایی برای تهیه داستان و فیلم نامه برای سریال های خانوادگی سیما ترسیم شود تا هر کدام از دو طرف عناصرسبک زندگی سنتی و سبک زندگی نوگرا بجای رویارویی با یکدیگر در بخشی از داشته ها، نگرش ها، ارزش ها، رفتار وخواسته های خود تجدید نظر و تخفیف قائل شوند تا امکان تفاهم و همزیستی این دو نسل بر اساس آموزه های اسلامی وروانشناسی مثبت نگر متناسب با سلامت روان و روابط اجتماعی شخصیت های مختلف سریالها دوباره فراهم شود»می باشد، که به خوبی با نظریه بازنمایی برساختگرا و روانشناسی مثبت نگر مطابقت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.