مقاله مطالعه اثر نگهداری طولانی مدت گیاه درمنه بیابانی (Artemisia deserti) بر ویژگی های فیتوشیمیایی اسانس و عصاره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر نگهداری طولانی مدت گیاه درمنه بیابانی (Artemisia deserti) بر ویژگی های فیتوشیمیایی اسانس و عصاره دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر نگهداری طولانی مدت گیاه درمنه بیابانی (Artemisia deserti) بر ویژگی های فیتوشیمیایی اسانس و عصاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر نگهداری طولانی مدت گیاه درمنه بیابانی (Artemisia deserti) بر ویژگی های فیتوشیمیایی اسانس و عصاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر نگهداری طولانی مدت گیاه درمنه بیابانی (Artemisia deserti) بر ویژگی های فیتوشیمیایی اسانس و عصاره :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
گیاهان دارویی منبع خوبی از ترکیبات بیولوژیکی فعال فیتوشیمیایی می باشند که به عنوان آنتی اکسیدان با رادیکال های آزاد مقابله می کنند. در این تحقیق بررسی روش های مختلف استخراج بر فیتوشیمی، بازده اسانس و عصاره های درمنه بیابانی تازه و دو سال مانده (مانده) Artemisia deserti صورت گرفته است. گیاه Artemisia deserti از مناطق غرب استان اصفهان (ارتفاعات گلپایگان) در نیمه دوم شهریور سال ۱۳۹۱ برداشت شد و پس از خسک شدن و آماده سازی آزمون ها روی آن انجام شدند و بعد از دوسال مجدداً مورد آزمون قرار گرفته است. اسانس و عصاره های اتانولی، متانولی و –n هگزان گیاه Artemisia deserti مانده و تازه با استفاده از روش تقطیر با آب (HD)، تقطیر با بخار آب (SD) و استخراج از فاز جامد با ابزار سوکسله (SPE)، استخراج و با استفاده از کرومانوگرافی متصل به طیف سنج جرمی GC-MS، اجزای تشکیل دهنده آنها تفکیک و شناسایی شدند. در مطالعات فیتوشیمیایی، برای ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی اسانس و عصاره های این گیاه از روش تخریب رادیکال های آزاد DPPH، مهار پراکسیداسیون لینولئیک اسید در سیستم بتاکاروتن- لینولئیک اسید و روش فولین- سیوکالتیو به ترتیب استفاده شدند. عمده ترین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس درمنه بابانی (مانده و تازه)، کامفور، ۱ و ۸- سینئول، پیپریتون و لاواندیولول بودند. نتایج بدست آمده نشان داد که عصاره ها از جمله، عصاره های متانولی و اتانولی گیاه تازه دارای بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی در آزمون مهار رادیکال های آزاد DPPH که (IC(30 عصاره ها به ترتیب برابر (۱/۶۵+۲۷۶/۳۶ و ۱۰/۰۱+۳۵۶/۶۳ میکروگرم بر میلی لیتر) تعیین شدند، در حالی که این پارامترها برای بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) به عنوان کنترل مثبت به ترتیب ۱/۰۷+۲۷/۵۸ میکروگرم بر میلی لیتر بود. و در روش بی رنگ شدن بتاکاروتن فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های متانولی و اتانولی گیاه درمنه تازه به ترتیب (۱/۴۱۱+۷۵/۰۳ و ۲/۵۹+۷۲/۴۲ درصد) بودند که این پارامترها برای بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) 0/57+92/30 درصد بدست آمدند. میزان ترکیبات فنلی برای عصاره های اتانولی و متانولی گیاه تازه به ترتیب برابر (۲/۱۸+۱۶۵/۶۵ و ۱/۱۲+۱۶۱/۵۱ میکروگرم گالیک اسید بر گرم عصاره) بدست آمدند. نتایج بدست آمده نشان داد که قدرت آنتی اکسیدان عصاره های متانولی و اتانولی نسبت به قدرت آنتی اکسیدانی اسانس قوی تر می باشند که دلیل آن تفاوت در میزان ترکیبات فنلی آنها می تواند باشد. قدرت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی گیاه درمنه تازه بیشتر از گیاه درمنه دوسال مانده (مانده) بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.